Tank S - S Power Benzine

Het is tijd voor beter rijden in een betere auto op de beste brandstof: S Power benzine E5. S Power benzine is een SuperPlus98.

De aanduiding E5 geeft aan dat de Superplus 98 tot maximaal 5% ethanol kan bevatten. Wij voegen echter geen ethanol toe aan deze brandstof. Dat betekent dat Superplus 98 het beste alternatief is als uw auto of motor niet geschikt is voor Euro 95 (E10). Doe de E10 check om het zeker te weten.

Er is lang onderzoek gedaan naar brandstoffen die een verbetering voor de auto, de bestuurder en het milieu. Deze brandstoffen worden ook wel performance fuels genoemd en bieden wij aan onder de naam S Power fuels.

- Minder brandstof verbruik
- Meer vermogen
- Lagere CO2 uitstoot
- Betere acceleratie en response
- Schonere motor
- Scherpe prijs

Ook in benzinemotoren kunnen zich afzettingen voordoen in vooral het brandstoftoevoersysteem. Door de essentiƫle onderdelen schoon te houden (verstuiver, kleppen), blijft de motor veel langer in topconditie. Daarom zijn aan S Power Benzine krachtige reinigende stoffen toegevoegd die afzettingen tegengaan en zelfs de aanwezige vervuiling voor een zeer groot deel verwijderen. Dat vertaalt zich in de volgende voordelen:
- Een soepel draaiende motor.
- Verbeterde prestaties en snellere respons van de motor.
- Uw motor blijft langer in topconditie.
- De uitstoot van schadelijke uitlaatgassen wordt gereduceerd.
- Door de optimale gebruikscondities kan een lager brandstofverbruik gerealiseerd worden.

Klik hier voor onze Tank S locaties.

Brandstoffen SPower Benzine van Staveren