fbpx
HomeInstallaties & Onderhoud
Propaan Van Staveren

Installaties & Onderhoud

Installaties & Onderhoud

Om de kwaliteit van jouw installatie(s) te waarborgen, is regelmatig onderhoud nodig. Wij helpen jou zeker te stellen dat dit tijdig gebeurt. Van Staveren is een expert op het gebied van tankinstallaties en draagt zorg voor de aanleg, het onderhoud en de periodieke keuring van de tankinstallaties.

De meeste agrariërs en vele transportbedrijven ervaren de voordelen van één of meerdere eigen tankinstallaties op het bedrijf. Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur.

Brandstofinstallatie

Brandstofinstallaties

Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur.

Meer informatie
Propaaninstallatie

Propaaninstallaties

Met onze innovatieve gastank installatie kan je, binnen de daarvoor geldende regelgeving, een mobiele ADR propaantank meerdere keren vullen zonder de gasleverancier te laten komen.

Meer informatie
Van staveren Fuelsave diesel

Service & onderhoud

Je kan bij ons terecht voor zowel de levering als de installatie van zowel dieseltank- en propaangas-installaties als heaters en IBC’s (mobiele tanks). We plaatsen de installatie en leggen het leidingwerk aan.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie