fbpx
HomeVan StaverenHistorie

1947 het beginpunt van ons familiebedrijf

Historie

Vollenhove is het beginpunt van ons familiebedrijf. In 1947 begon Nicolaas van Staveren onze reis met de handel in olie en gewasbeschermingsmiddelen. We wisten uit te breiden naar smeerolie, gasolie, gasflessen en carburine. Met onze daadkrachtige en vooruitstrevende instelling konden we tankstation na tankstation openen. Zoon Nico van Staveren voorzag ons prachtige bedrijf vanaf 1971 met zijn visie. Waar onze grondbeginselen liggen in de levering aan akkerbouwers, groeide dit in de jaren uit tot de levering van brandstoffen aan de gehele markt; van boeren tot commerciële bedrijven en particulieren. Een grote ontwikkeling vond plaats toen Nico met zijn visie bemande tankstations naar onbemande tankstation ombouwde, waardoor een grote efficiëntie slag is gemaakt.

Innoveren

Innoveren zit in het bloed van de ondernemers, in 2005 werd het eigen brandstofmerk ‘Tank S’ ontwikkeld. Met de kennis en ervaring werd een succesvol merk ontwikkeld die schoner is voor het milieu, beter is voor de motor en voor meer vermogen zorgt van de auto. De merkenportfolio werd een aantal jaar later uitgebreid met Blue Carwash, waarmee bemande tankstations een full service locatie werden. Sinds 1 juni 2016 staat de derde generatie, Jitha van Staveren aan het roer als algemeen directeur.

 

Meer dan een tankstation

Gegrondvest in onze pas verbouwde, duurzame vestiging werken we dagelijks aan onze toekomst. Inmiddels zijn we meer dan 35 tankstations rijk in Midden- en Noord- Nederland. De komende jaren staat de energietransitie hoog op de agenda, we staan voor grote uitdagingen. Naast dat we op dit moment leverancier zijn van transitiebrandstof HVO en er vanaf 2022 snel laders worden aangeboden, zitten we alweer in de verkenningsfase van de volgende (grote) stap in de energietransitie. We blijven innoveren, waarbij de beleving van onze gasten en service voor onze klanten, te allen tijde centraal staat.

Wij zijn meer dan een tankstation. Wij zijn Van Staveren.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie