fbpx
HomeInstallaties & OnderhoudService & onderhoudTankinhoud meet systeem
Diesel EN590 Brandstof

Service & onderhoud

Tankinhoud meet systeem

Het Tankinhoud Meet Systeem (TMS) is ontwikkeld door Van Staveren. Deze unit meet de brandstof voorraad in de tankinstallatie. Via telemetrie wordt de exacte tankinhoud bijgehouden. Zodra de voorraad onder een vooraf afgesproken niveau is, wordt de tank automatisch weer gevuld door ons. Zo kom je nooit zonder brandstof te zitten en is jouw brandstofvoorraad dus altijd op peil.

Voorkom brandstofdiefstal

Met een Tankinhoud Meet Systeem is de brandstof in de tank beveiligd tegen diefstal door een 4-cijferige pincode. Dat voorkomt misbruik. Gratis geleverd en gemonteerd? Vraag naar de voorwaarden.

brandstoffen

Vrijblijvend advies?

Heb je behoefte aan een (uitgebreid) advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel: 0800 – 0234 238 of mail@staveren.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
brandstof bestellen

Groothandel

Brandstof bestellen

Profiteer van snelle levering, uitstekende service en competitieve prijzen. Met slechts een paar klikken ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare levering van brandstof op elke gewenste locatie.

Meer informatie
Brandstofinstallatie

Brandstofinstallaties

Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur.

Meer informatie

Periodieke controle

Om gewassen onder de beste omstandigheden te kunnen opslaan, is het belangrijk dat installaties hun werk doen in de weken of maanden waarin jij ze nodig hebt.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie