HomeLocatiesShell Dokkum

Shell Dokkum

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 21:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasstraat
  • Boedelbak
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Dokkum

Shell Dokkum heeft een breed scala aan brandstoffen faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor Airmiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasstraat of producten uit de shop.

Tankstation Dokkum

Op zoek naar een tankstation in Dokkum? Dan is de Shell Dokkum hét tankstation waar je goedkoop kunt tanken. Daarnaast kun je er een boedelbak huren en is er een shop waar je allerlei producten kunt kopen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,929
V-Power Diesel€ 2,089
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,089
V-Power Benzine (E5)€ 2,369

Veelgestelde vragen

Bij tankstation Shell Dokkum kun je voordelig tanken, je kunt er tanken voor: FuelSave Diesel, V-Power Diesel, FuelSave Euro 95 en V-Power Benzine.

Ja, in Dokkum kun je bij Shell tankstation een boedelbak huren. Informeer naar de mogelijkheden om een boedelbak te huren in Dokkum.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Dokkum

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Auto wassen voor slechts €7,-

Blue Carwash actie Shell Dokkum

Profiteer nu van EXTRA voordelig auto wassen bij Blue Carwash in Dokkum!

Meer informatie