fbpx
HomeInstallaties & OnderhoudPropaaninstallaties
Propaaninstallatie
Veelgestelde vragen Brandstofadvies Van Staveren

Installaties & Onderhoud

Propaaninstallaties

De propaantank ( in CE keur ) bieden wij jou in koop aan. De grootte van de tank zal in overleg worden vastgesteld. De minimale tankgrootte zal 5m3 zijn. Voor een specifieke vraag kunnen wij altijd een maatwerkoplossing aanbieden. Wij introduceren een vergunde propaantank met propaanpomp en een aflevereiland. Dit stelt gebruikers in staat om binnen de daarvoor geldende regelgeving een mobiele ADR propaantank meerdere keren te kunnen bijvullen zonder de gasleverancier te laten komen. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard, maar vanwege bulkleveringen liggen de afleverkosten ook beduidend lager. Bekijk ons aanbod propaaninstallaties.

Propaan vullen

Het innovatieve aspect aan deze tank zit hem in het feit dat de pomp onder de tank is geplaatst. Het grote voordeel ten opzichte van plaatsing op het aflevereiland is dat er minimale verdamping van gas plaatsvindt in de transportfase door de slang. Deze methode is niet alleen veiliger, maar ook goedkoper, omdat het gas in de tank optimaal benut wordt. Kom in contact met onze vertegenwoordigers om jouw propaantank af te laten vullen.

Propaan bestellen

Storingen

Afhankelijk van hoe intensief je jouw propaaninstallatie gebruikt, kunnen zich na verloop van tijd storingen voordoen. Veelvoorkomende problemen bij propaantankinstallaties zijn lekkages, dichte filters en vocht in de tank. Ondanks een lekkage blijft de installatie meestal werken, maar de kosten van propaanverlies lopen snel op. Daarnaast zorgen zulke storingen voor een verhoogde kans op brand.  Bij propaangaskachels veroorzaakt roestvorming nogal eens dat klepjes gaan vastzitten of regelaars haperen. De meeste kachels zijn uitgerust met een veiligheidsstop: zodra één onderdeel niet werkt, houdt het hele apparaat ermee op.

Meld hier je storing

Periodieke controle

Om gewassen onder de beste omstandigheden te kunnen opslaan, is het belangrijk dat installaties hun werk doen in de weken of maanden waarin jij ze nodig hebt.

Meer informatie
Propaantanks

Propaantanks

Wij begrijpen dat elk project uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan propaantanks om aan al uw vereisten te voldoen.

Meer informatie
7 tips om het brandstofverbruik van landbouwmachines te verlagen

Storing melden

Wij begrijpen dat het optimaal functioneren van jouw propaaninstallatie belangrijk is. Als je toch te maken hebt met een storing in jouw propaaninstallatie, ben je hier op de juiste plek.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie