fbpx
HomeLocatiesShell Steenwijk

Shell Steenwijk

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 23:00
Dinsdag06:00 - 23:00
Woensdag06:00 - 23:00
Donderdag06:00 - 23:00
Vrijdag06:00 - 23:00
Zaterdag07:00 - 23:00
Zondag08:00 - 23:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • EV-laden

Van Staveren

Shell Steenwijk

Shell Steenwijk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Snelladen bij Shell Steenwijk

Sinds kort kan je elektrisch laden bij Shell Steenwijk. Hier staan twee snellaadpalen van elk 150 kW waaraan vier elektrische voertuigen tegelijk kunnen laden. Laden kan met alle passen en de laders zijn geschikt voor ieder type EV-voertuig. De snelladers werken op 100% groene stroom. Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of wat lekkers in onze shop!

Carwash

Maak gebruik van de Van Staveren Carwash Roll-over locatie bij Shell Steenwijk waardoor je auto weer helemaal schoon is binnen een korte tijd. De rollover wasstraat biedt gemak. Kies uit een van onze 5 wasprogramma’s en laat uw auto stralen. Let op onze wasstraten gaan 15 minuten voor sluitingstijd van het station dicht!

Tankstation Steenwijk

In Steenwijk zijn meerdere tankstation, maar bij tankstation Shell Steenwijk, zijn er scherpe brandstofprijzen en zijn er vele voordelen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,669
V-Power Diesel€ 1,899
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,939
V-Power Benzine (E5)€ 2,239
LPG€ 0,779

EV-laden

EV-laden Shell Recharge pas€ 0,69 kWh
EV-laden overige laadpassen€ 0,72 kWh

Veelgestelde vragen

Goedkoop tanken in Steenwijk kan bij het Shell tankstation. Wij hebben scherpe tarieven en bekijk de actuele brandstofprijzen bij ons online.

Ja, het is mogelijk om een boedelbak te huren voor een goed tarief. Huur hem voor een paar uur of meerdere dagen.

Je auto laten wassen in een wasstraat, kun je doen bij tankstation Shell Steenwijk.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Steenwijk

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

T/m 31 juli kan jij volle spaarkaarten inleveren. Wees er snel bij voordat de actie is afgelopen!

Meer informatie

GRATIS wasprogramma na elke laadsessie

Rijd stralend weg na het laden

Ontvang een gratis wasprogramma ter waarde van €15 na elke laadsessie.

Meer informatie

Van Staveren Carwash

Wasprogramma 1 van €15,- voor €8,-

Blue Carwash wordt Van Staveren Carwash! Om deze nieuwe naam te vieren hebben we een fanatische kennismakingsaanbieding voor jou

Meer informatie