HomeLocatiesShell Steenwijk
Carwash

Shell Steenwijk

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasstraat
  • Boedelbak
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Steenwijk

Shell Steenwijk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasstraat.

Tankstation Steenwijk

In Steenwijk zijn meerdere tankstation, maar bij tankstation Shell Steenwijk, zijn er scherpe brandstofprijzen en zijn er vele voordelen. Maak ook gebruik van de wasstraat waardoor je auto weer helemaal schoon is binnen een korte tijd.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,919
V-Power Diesel € 2,039
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,179
V-Power Benzine (E5) € 2,319
LPG € 1,089

Veelgestelde vragen

Goedkoop tanken in Steenwijk kan bij het Shell tankstation. Wij hebben scherpe tarieven en bekijk de actuele brandstofprijzen bij ons online.

Ja, het is mogelijk om een boedelbak te huren voor een goed tarief. Huur hem voor een paar uur of meerdere dagen.

Je auto laten wassen in een wasstraat, kun je doen bij tankstation Shell Steenwijk.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Steenwijk

Tanken = voordeel

Tank minimaal 20 liter en ontvang voordeel

Op de locaties Shell Roden, Shell Steenwijk en Shell De Wijk is een leuke actie bezig, tank minimaal 20 liter en ontvang voordeel!

Meer informatie

Spaar voor Black+Decker tuingereedschap

Haal het beste uit je tuin!

Elke klus in de tuin wordt een plezier met tuingereedschap van Black+Decker

Meer informatie

MILES & ME

Het vernieuwde Air Miles sparen

Zelf kiezen voor iets extra’s? Dat kan nu met het vernieuwde Miles en Me sparen!

Meer informatie