fbpx
HomeLocatiesShell Timmerman De Wijk

Shell Timmerman De Wijk

Google Maps

Openingstijden

Maandag07:00 - 21:00
Dinsdag07:00 - 21:00
Woensdag07:00 - 21:00
Donderdag07:00 - 21:00
Vrijdag07:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 21:00
Zondag08:00 - 21:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Timmerman De Wijk

Shell Timmerman De Wijk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasbox of producten uit de shop.

Extra korting op Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag is het Volle-Tank-Dag bij Shell Timmerman De Wijk! Dit betekent iedere dinsdag EXTRA korting op de brandstof. Een goed moment om je voertuig vol te tanken!

Tankstation in De Wijk

Tanken was nog nooit zo makkelijk als bij tankstation Shell Timmerman De Wijk. Je kunt hier terecht voor een scherpe prijs en ook kun je direct je auto wassen. Bekijk hier onder de actuele brandstof prijzen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,679
V-Power Diesel€ 1,859
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,949
V-Power Benzine (E5)€ 2,289
LPG€ 0,809

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je auto schoon te spuiten met een hogedrukreiniger en zo weer een frisse auto te hebben.

Bij ons tankstation kan je 24/7 tanken bij tankstation Shell Timmerman De Wijk. Bekijk deze pagina voor de actuele brandstofprijzen.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Timmerman De Wijk

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Steenwijk