fbpx
HomeCarwash

Stralend schoon

Carwash

Het wassen van de auto is minstens zo belangrijk als het jaarlijkse onderhoud. Waarom? Vuil kan na verloop van tijd schade veroorzaken aan je auto én een vieze auto is minder zichtbaar op de weg, waardoor veiligheid wordt verslechterd. Kies er daarom voor om één keer in de twee weken je auto te wassen. Gebruik daarnaast de voorreiniger hogedrukspuit voordat het wasprogramma begint. Het weekt insecten en hardnekkig vuil los van de lak en ruiten.

Blue Carwash locaties

Op in totaal 13 Blue Carwash waslocaties kun je terecht om je auto weer te laten glanzen. Blue Carwash is een eigen ontwikkeld product met rollovers en wasboxen. Ga jij voor gemak? Dan kies je voor de roll-over met in totaal 4  mogelijke wasprogramma’s . Houd je liever zelf het ‘heft’ in handen? Dan zijn de wasboxen zeer geschikt. Let op je kunt tot 15 minuten vóór sluiting van het tankstation de wasstraat inrijden.

Blue Carwash beschikt over

  • Speciale SofTecs borstels
  • Milieuvriendelijke wasmiddelen
  • Interessante kortingen

De waslocaties zijn op kwaliteit en snelheid ingericht. Binnen enkele minuten ga jij met een schone en fris ruikende auto de weg weer op.

 

Programma’s

Ga jij voor gemak? Dan kies je voor de roll-over met in totaal 4 mogelijke wasprogramma’s

Meer informatie

Tankstations

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

Vind hier een Van Staveren tankstation in de buurt.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie