fbpx
HomeTanken & LadenVan Staveren Shell tankstation

Een gastvrije bestemming

Van Staveren Shell tankstation

Op onze Shell tankstations bedienen wij onze gasten op, in totaal 19 locaties, 16 bemand met shops en 3 onbemand. Al vanaf het begin werken wij samen met Shell. Een betrouwbare, toonaangevende partner in de energievoorziening. Shell is zeer betrokken bij de maatschappij waarin zij onderneemt en blijft zich constant ontwikkelen, zo ook met de energietransitie.

In onze Shell tankstations bieden wij je graag een lekkere kop koffie aan, een krant om het nieuws van de dag door te nemen, een lekker broodje of snack voor de lunch of een kleurrijke verrassing voor thuis. En dat kan allemaal in een paar minuten geregeld zijn. Daarnaast vind je de nodige onderhoudsproducten voor de auto in onze shop. Denk aan olie, koelvloeistof, lampjes, etc. Onze gastheren/gastvrouwen delen graag hun kennis, zodat jij met het juiste product onze shop verlaat. En graag terugkomt. Dat vinden wij belangrijk.

Wil je iets meer tijd nemen voor je bakje koffie of ben je op zoek naar een ontmoetingsplek voor jouw zakelijke afspraak? Neem dan plaats bij Jitha’s deli, onze horecagelegenheid met een fijne sfeerbeleving.

Shell stations bieden een volledig pakket aan brandstoffen.

Tanken & Laden

Onze stations

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in Noordoost Nederland.

Meer informatie

Tank S

Altijd dichtbij!

24 uur per dag, 7 dagen in de week, betaalbaar én eenvoudig goede brandstof tanken.

Meer informatie

Van Staveren

Al 75 jaar een begrip

Sinds het ‘startsein’ in 1947 maken wij mobiliteit mogelijk en staat onze klant centraal. We kijken kritisch naar ons product, naar de kwaliteit en diversiteit.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie