fbpx
HomeLocatiesShell Ambachtsstraat Nijkerk

Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 21:00
Zondag10:00 - 18:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Shell Ambachtsstraat in Nijkerk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen schoon te houden.

Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Onze medewerkers bieden service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasbox of producten uit de shop.

Tankstation Nijkerk

Het tankstation van Nijkerk, is de Shell aan de Ambachtsstraat 17. Hier kun je tanken tegen een goedkoop tarief en direct sparen voor Airmiles. Bekijk hier onder de prijzen van de brandstoffen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,689
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,999
V-Power Benzine (E5)€ 2,299
LPG€ 0,809

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Nijkerk, kun je goed en goedkoop tanken. Je kunt hier dag en nacht tanken en er zit tevens een shop bij.

De shop van Tankstation Shell Nijkerk is door de week open van 06:00 tot 21:00, op zaterdag van 07:00 tot 21:00 en op zondag 10:00 tot 18:00. Tanken kan wel 24/7.

Ja, in Nijkerk, bij het Shell tankstation kan je Airmiles sparen bij het tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Express Voorthuizen