HomeLocatiesShell Ambachtsstraat Nijkerk

Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 21:00
Dinsdag 06:00 - 21:00
Woensdag 06:00 - 21:00
Donderdag 06:00 - 21:00
Vrijdag 06:00 - 21:00
Zaterdag 07:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 18:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Shell Ambachtsstraat in Nijkerk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kunt je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Onze medewerkers bieden service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasbox of producten uit de shop.

Tankstation Nijkerk

Het tankstation van Nijkerk, is de Shell aan de Ambachtsstraat 17. Hier kun je tanken tegen een goedkoop tarief en direct sparen voor Airmiles. Bekijk hier onder de prijzen van de brandstoffen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,489
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,789
V-Power Benzine (E5) € 2,069
LPG € 0,789

EV-laden

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Nijkerk, kun je goed en goedkoop tanken. Je kunt hier dag en nacht tanken en er zit tevens een shop bij.

De shop van Tankstation Shell Nijkerk is door de week open van 06:00 tot 21:00, op zaterdag van 07:00 tot 21:00 en op zondag 10:00 tot 18:00. Tanken kan wel 24/7.

Ja, in Nijkerk, bij het Shell tankstation kan je Airmiles sparen bij het tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Ambachtsstraat Nijkerk

Was en win

Altijd prijs! korting op alle wasprogramma's

Vul jouw unieke code in en ontvang korting op een wasprogramma naar keuze.

Meer informatie

Fresh ‘n Rebel

spaar voor korting op mobiele must-haves

Lever een volle spaarkaart in en ontvang tot wel € 35,- korting op Fresh ‘n Rebel producten.

Meer informatie

Weekvoordeel!

Extra korting op de adviesprijs

Tank van maandag 5 juni t/m vrijdag 9 juni met EXTRA KORTING bij een aantal Shell locaties

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Express Voorthuizen