HomeTanken

36 tankstations in Noordoost Nederland

Tanken

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in Noordoost Nederland. De tankstations beschikken over alle soorten brandstoffen, over diverse faciliteiten, zoals wasboxen, winkels en boedelbakverhuur. Daarnaast kan je bij de bemande locaties terecht voor heerlijke snacks en non- food producten zoals dagbladen en gifts.

Complete overzicht van tankstations

In onze Shell tankstations bedienen wij onze gasten op, in totaal 19 locaties, 16 bemand met winkels en 3 onbemand. Op de bemande locaties bieden wij je graag een lekkere kop koffie aan, een krant om het nieuws van de dag door te nemen, een lekker broodje/snack voor de lunch of een kleurrijke verrassing voor thuis. En dat kan allemaal in een paar minuten geregeld zijn. Kortom, een prettig verblijf waar je graag terugkomt.

Met onze eigen formule Tank S tankstations bedienen wij onze gasten vanaf 16 tankstations in en om de Noordoostpolder. Deze locaties zijn onbemand. Tank S staat voor 24 uur per dag, 7 dagen in de week, betaalbaar én eenvoudig goede brandstof tanken.

Brandstoffen

 

Tankstations

Zoek een tanksation bij jou in de buurt

Vind hier een Van Staveren tankstation in de buurt.

Meer informatie

Tank S

Altijd dichtbij!

24 uur per dag, 7 dagen in de week, betaalbaar én eenvoudig goede brandstof tanken.

Meer informatie

Van Staveren Shell tankstation

Een gastvrije bestemming

In onze Shell tankstations bedienen wij onze gasten op, in totaal 19 locaties.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie