fbpx
HomeLocatiesShell Randweg

Shell Randweg

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 20:00
Dinsdag06:00 - 20:00
Woensdag06:00 - 20:00
Donderdag06:00 - 20:00
Vrijdag06:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
Zondag10:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • Verse maaltijden
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Randweg

Shell Randweg in Emmeloord heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Bij deze locatie vind je ook een Blue Carwash en ons nieuwe foodconcept Jitha’s deli! Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner, maar ook voor een lekkere kop koffie, een krant of een heerlijke versnapering.

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag weer, Volle Tank Dag! Bij een aantal van onze Shell locaties profiteer jij van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs. Een goed moment dus om je voertuig vol te tanken! Hieronder vind je een overzicht van de tankstations waar deze actie geldt.

Jitha’s deli

Bij Jitha’s deli laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en anderen. Bij Jitha’s deli ervaar je persoonlijke aandacht en het gemak van onze service. Je proeft het ambacht in de producten die met liefde zijn bereid. In een eigentijds, stijlvol interieur voelt iedere gast zich meteen welkom. Chauffeurs, vertegenwoordigers, reizigers, we ontvangen hier alle gasten. Ze verblijven hier vaak even voor een lekkere kop koffie, een snelle hap of juist om even te werken.

Interieur Jithas

Carwash

Aan de Randweg kan je terecht om de auto te wassen. Op deze locatie hebben we namelijk een Blue carwash rollover locatie en 2 wasboxen! Ga je voor gemak dan kies je de wasstraat, met keuze uit één van de vier wasprogramma’s. Neem je liever het heft in eigen handen kan je terecht in de wasboxen. Let op onze wasstraten gaan 15 minuten voor sluitingstijd van het station dicht!

Tankstation Emmeloord

In Emmeloord zijn meerdere tankstations, waaronder de Shell aan de Randweg in Emmeloord. Met de wasstraat en wasbox mogelijkheden tot het schoonmaken van de auto is het ideaal om hier te gaan tanken. Met een ruime shop en free wifi is het perfect om goedkoop te tanken. Zie hier onder de actuele brandstofprijzen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,689
V-Power Diesel€ 1,869
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,969
V-Power Benzine (E5)€ 2,279
LPG€ 0,799
GTL Fuel€ 1,849
Groengas€ 1,800
Adblue€ 1,019

Veelgestelde vragen

Goedkoop tanken kan op verschillende locaties, zo ook bij ons Shell aan de Randweg in Emmeloord. Kijk deze pagina voor actuele brandstofprijzen.

Je kunt bij ons vele brandstoffen tanken, waaronder: FuelSave Diesel, V-Power Diesel, FuelSave Euro 95, V-Power Benzine, LPG, GTL, Groengas en Adblue.

Ja, bij de Shell aan de randweg kun je met de auto door de wasstraat.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Randweg

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie