HomeLocatiesShell Randweg

Shell Randweg

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 20:00
Dinsdag 06:00 - 20:00
Woensdag 06:00 - 20:00
Donderdag 06:00 - 20:00
Vrijdag 06:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Air Miles
  • Verse maaltijden
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Randweg

Shell Randweg in Emmeloord heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Bij deze locatie vind je ook een Blue Carwash en ons nieuwe foodconcept Jitha’s deli! Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner, maar ook voor een lekkere kop koffie, een krant of een heerlijke versnapering.

Jitha’s deli

Bij Jitha’s deli laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en anderen. Bij Jitha’s deli ervaar je persoonlijke aandacht en het gemak van onze service. Je proeft het ambacht in de producten die met liefde zijn bereid. In een eigentijds, stijlvol interieur voelt iedere gast zich meteen welkom. Chauffeurs, vertegenwoordigers, reizigers, we ontvangen hier alle gasten. Ze verblijven hier vaak even voor een lekkere kop koffie, een snelle hap of juist om even te werken.

Tankstation Emmeloord

In Emmeloord zijn meerdere tankstations, waaronder de Shell aan de Randweg in Emmeloord. Met de wasstraat en wasbox mogelijkheden tot het schoonmaken van de auto is het ideaal om hier te gaan tanken. Met een ruime shop en free wifi is het perfect om goedkoop te tanken. Zie hier onder de actuele brandstofprijzen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,489
V-Power Diesel € 1,629
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,789
V-Power Benzine (E5) € 2,059
LPG € 0,789
GTL Fuel € 1,669
Groengas € 1,699
Adblue € 0,878

EV-laden

Veelgestelde vragen

Goedkoop tanken kan op verschillende locaties, zo ook bij ons Shell aan de Randweg in Emmeloord. Kijk deze pagina voor actuele brandstofprijzen.

Je kunt bij ons vele brandstoffen tanken, waaronder: FuelSave Diesel, V-Power Diesel, FuelSave Euro 95, V-Power Benzine, LPG, GTL, Groengas en Adblue.

Ja, bij de Shell aan de randweg kun je met de auto door de wasstraat.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Randweg

Was en win

Altijd prijs! korting op alle wasprogramma's

Vul jouw unieke code in en ontvang korting op een wasprogramma naar keuze.

Meer informatie

Fresh ‘n Rebel

spaar voor korting op mobiele must-haves

Lever een volle spaarkaart in en ontvang tot wel € 35,- korting op Fresh ‘n Rebel producten.

Meer informatie

Weekvoordeel!

Extra korting op de adviesprijs

Tank van maandag 5 juni t/m vrijdag 9 juni met EXTRA KORTING bij een aantal Shell locaties

Meer informatie