fbpx
HomeLocatiesShell Randweg

Shell Randweg

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 20:00
Dinsdag06:00 - 20:00
Woensdag06:00 - 20:00
Donderdag06:00 - 20:00
Vrijdag06:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
Zondag10:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • Verse maaltijden
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Randweg

Shell Randweg in Emmeloord heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Bij deze locatie vind je ook een Blue Carwash en ons nieuwe foodconcept Jitha’s deli! Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner, maar ook voor een lekkere kop koffie, een krant of een heerlijke versnapering.

Jitha’s deli

Bij Jitha’s deli laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en anderen. Bij Jitha’s deli ervaar je persoonlijke aandacht en het gemak van onze service. Je proeft het ambacht in de producten die met liefde zijn bereid. In een eigentijds, stijlvol interieur voelt iedere gast zich meteen welkom. Chauffeurs, vertegenwoordigers, reizigers, we ontvangen hier alle gasten. Ze verblijven hier vaak even voor een lekkere kop koffie, een snelle hap of juist om even te werken.

Interieur Jithas

Tankstation Emmeloord

In Emmeloord zijn meerdere tankstations, waaronder de Shell aan de Randweg in Emmeloord. Met de wasstraat en wasbox mogelijkheden tot het schoonmaken van de auto is het ideaal om hier te gaan tanken. Met een ruime shop en free wifi is het perfect om goedkoop te tanken. Zie hier onder de actuele brandstofprijzen. Let op onze wasstraten gaan 15 minuten voor sluitingstijd van het station dicht!

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,719
V-Power Diesel€ 1,899
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,889
V-Power Benzine (E5)€ 2,189
LPG€ 0,859
GTL Fuel€ 1,909
Groengas€ 1,799
Adblue€ 1,019

Veelgestelde vragen

Goedkoop tanken kan op verschillende locaties, zo ook bij ons Shell aan de Randweg in Emmeloord. Kijk deze pagina voor actuele brandstofprijzen.

Je kunt bij ons vele brandstoffen tanken, waaronder: FuelSave Diesel, V-Power Diesel, FuelSave Euro 95, V-Power Benzine, LPG, GTL, Groengas en Adblue.

Ja, bij de Shell aan de randweg kun je met de auto door de wasstraat.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Randweg

https://www.staveren.nl/aanbieding/was-en-win/

Was en win

Altijd prijs! korting op alle wasprogramma's

Vul jouw unieke code in en ontvang korting op een wasprogramma naar keuze.

Meer informatie

Ben jij al Miles & Me member?

Tot wel €15,- korting op jouw tankbeurt

Hoe meer Air Miles je in levert hoe groter de brandstofkorting.

Meer informatie
Jitha Flevolandse Zakenvrouw 2023 Trakteert

Een verrassing bij elke bestelling

Bij bemande Shell stations in Flevoland

Tussen 22 en 26 november ontvangt elke gast een feestelijk zakje pepernoten.

Meer informatie