fbpx
HomeLocatiesShell Kampen

Shell Kampen

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • EV-laden
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Kampen

Shell Kampen heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasstraat.

Snelladen bij Shell Kampen

Sinds kort kan je elektrisch laden bij Shell Kampen. Hier staan twee snellaadpalen van elk 150 kWh waaraan vier elektrische voertuigen tegelijk kunnen laden. Laden kan met alle passen en de laders zijn geschikt voor ieder type EV-voertuig. De snelladers werken op 100% groene stroom. Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of wat lekkers in onze shop!

Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Shell Renewable diesel verkrijgbaar

Sinds kort is het mogelijk om Shell Renewable diesel (HVO) te tanken bij Shell Kampen. De alternatieve en schone brandstof verminder tot wel 90% CO2-uitstoot ten opzichte van conventionele dieselbrandstof. Shell Renewable Diesel is direct te gebruiken in huidige dieselmotoren, heeft een schonere verbranding en is gemaakt van 100% hernieuwbare componenten. Shell Renewable Diesel kan bijdragen aan de decarbonisatie van je wagenpark, zonder in te leveren op prestatie en kwaliteit. Lees hier meer over HVO diesel.

Carwash

Aan het station zit een Blue Carwash rollover locatie. Hier kan je gemakkelijk en snel jou voertuig laten stralen. Maak keuze uit één van de vier wasprogramma’s . Let op onze wasstraten gaan 15 minuten voor sluitingstijd van het station dicht!

Tankstation Kampen

Naast het tanken, is er een shop aanwezig en kun je ook jouw auto schoon laten maken in de wasstraat. Lees hier onder de actuele prijzen voor het tanken van jouw brandstof.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,679
V-Power Diesel€ 1,869
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,989
V-Power Benzine (E5)€ 2,299
Renewable diesel90
Adblue€ 1,019

EV-laden

EV-laden Shell Recharge pas€ 0,69 kWh
EV-laden overige laadpassen€ 0,72 kWh

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Kampen kun je goed en goedkoop tanken. Je kunt hier teven 24/7 terecht om te tanken.

In Kampen is er bij het Shell tankstation een wasbox en wasstraat om je auto grondig te wassen.

Ja, bij de Shell kampen tankstation is het mogelijk om tegen een goede prijs een boedelbak te huren.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Kampen

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie
Gratis wasprogramma na elke laadsessie in steenwijk Shell Recharge

GRATIS wasprogramma na elke laadsessie

Rijd stralend weg na het laden

Ontvang een gratis wasprogramma ter waarde van €15 na elke laadsessie. Ja, je leest het goed. NA ELKE LAADSESSIE!

Meer informatie