HomeLocatiesShell Kampen

Shell Kampen

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 21:00
Dinsdag 06:00 - 21:00
Woensdag 06:00 - 21:00
Donderdag 06:00 - 21:00
Vrijdag 06:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Boedelbak
  • Air Miles
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Kampen

Shell Kampen heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasstraat.

Tankstation Kampen

Wanneer je goedkoop wilt tanken in Kampen, dan moet je bij het Tankstation Shell Kampen zijn. Naast het tanken, is er een shop aanwezig en kun je ook jouw auto schoon laten maken in de wasstraat. Lees hier onder de actuele prijzen voor het tanken van jouw brandstof.

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,739
V-Power Diesel € 1,869
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,819
V-Power Benzine (E5) € 2,069
Adblue € 1,119

EV-laden

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Kampen kun je goed en goedkoop tanken. Je kunt hier teven 24/7 terecht om te tanken.

In Kampen is er bij het Shell tankstation een wasbox en wasstraat om je auto grondig te wassen.

Ja, bij de Shell kampen tankstation is het mogelijk om tegen een goede prijs een boedelbak te huren.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.