HomeLocatiesShell Dronten

Shell Dronten

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 21:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Boedelbak
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Dronten

Shell Dronten heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in de winkel terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasstraat of producten uit de shop.

Snelladen bij Shell Dronten

Geachte gast,

Sinds 18 augustus 2023 zijn wij gestopt met het aanbieden van LPG. De komende periode gaan wij op deze locatie een snellaadplein aanleggen voor het laden van elektrische voertuigen. Om dit te realiseren heeft de LPG-installatie plek moeten maken voor het laadstation en de opstelplekken voor het laden. 

Van Staveren blijft nieuwe stappen zetten naar duurzame mobiliteit. Een belangrijke ontwikkeling omdat er meer en meer elektrische voertuigen op de weg komen. Waarom snelladers? “Wij willen onze elektrisch rijdende klanten graag optimaal voorzien in hun energiebehoefte, waarbij men, wanneer gewenst, hun rit binnen korte tijd kan vervolgen. Zoals zij dit van ons gewend zijn. Na Almere, Emmeloord, Urk en nu Dronten zullen wij nog twee snellaadpleinen openen dit jaar.”

 

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,939
V-Power Diesel€ 2,079
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,099
V-Power Benzine (E5)€ 2,369

Veelgestelde vragen

Bij de Shell in Dronten is het mogelijk om jouw door de wasstraat te laten gaan.

Nee, vanaf 18 augustus is het niet meer mogelijk op LPG te tanken. Dit i.v.m. de aanleg van een snellaad plein bij het station!

Goedkoop tanken wil iedereen, dat je doe je nu bij de Shell in Dronten, voor een goed tarief.

Ja, een boedelbak huren in Dronten, kan eenvoudig en snel via onze website.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Dronten

https://www.staveren.nl/aanbieding/was-en-win/

Was en win

Altijd prijs! korting op alle wasprogramma's

Vul jouw unieke code in en ontvang korting op een wasprogramma naar keuze.

Meer informatie