fbpx
HomeLocatiesShell Dronten

Shell Dronten

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 21:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • EV-laden

Van Staveren

Shell Dronten

Shell Dronten heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in de winkel terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasstraat of producten uit de shop.

Snelladen bij Shell Dronten

Bij Shell Dronten kun je jouw elektrische auto opladen! Hier staan twee snellaadpalen van elk 150 kW waaraan vier elektrische voertuigen tegelijk kunnen laden. Laden kan met alle passen en de laders zijn geschikt voor ieder type EV-voertuig. De snelladers werken op 100% groene stroom. Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in onze shop!

Contactloos betalen bij de wasboxen en stofzuigers

Zelf je auto wassen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Shell Dronten. Bij onze wasboxen en stofzuigers betaal je contactloos met je telefoon of bankpas. De shop in om een was munt te halen is daarom niet meer nodig! Zo ben jij weer snel onderweg met een schone auto. Ga je voor gemak? Dan kies je voor de roll-over met in totaal 5 mogelijke wasprogramma’s . Let op onze wasstraten gaan 15 minuten voor sluitingstijd van het station dicht!

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,719
V-Power Diesel€ 1,909
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,969
V-Power Benzine (E5)€ 2,249

EV-laden

EV-laden Shell Recharge pas€ 0,69 kWh
EV-laden overige laadpassen€ 0,72 kWh

Veelgestelde vragen

Bij de Shell in Dronten is het mogelijk om jouw auto door de wasstraat te laten gaan.

Nee, vanaf 18 augustus is het niet meer mogelijk op LPG te tanken. Dit i.v.m. de aanleg van een snellaad plein bij het station!

Goedkoop tanken wil iedereen, dat je doe je nu bij de Shell in Dronten, voor een goed tarief.

Ja, een boedelbak huren in Dronten, kan eenvoudig en snel via onze website.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Dronten

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

T/m 31 juli kan jij volle spaarkaarten inleveren. Wees er snel bij voordat de actie is afgelopen!

Meer informatie

GRATIS wasprogramma na elke laadsessie

Rijd stralend weg na het laden

Ontvang een gratis wasprogramma ter waarde van €15 na elke laadsessie.

Meer informatie

Van Staveren Carwash

Wasprogramma 1 van €15,- voor €8,-

Blue Carwash wordt Van Staveren Carwash! Om deze nieuwe naam te vieren hebben we een fanatische kennismakingsaanbieding voor jou

Meer informatie