fbpx
HomeInstallaties & OnderhoudBrandstofinstallaties
Brandstofinstallatie
Van Staveren Brandstofgroothandel

Installaties & Onderhoud

Brandstofinstallaties

De meeste agrariërs en transportbedrijven ervaren de voordelen van één of meerdere eigen tankinstallaties op het bedrijf. Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur. Van Staveren verzorgt de periodieke keuring en het onderhoud. Je hebt er verder geen omkijken naar. Bekijk ons aanbod brandstoftanks.

Wet- en regelgeving

Kiwa-certificaten en -rapporten zijn een betrouwbaar bewijs dat (Europese) wet- en regelgeving wordt nageleefd. Dat geldt voor de tanks, opvangbakken, brandstofpompen, vetpompen, etc. Wij verzorgen ook de reiniging en afvoer van oude brandstof opslagtanks conform de wettelijke regelgeving (BRL K-903/08). Sinds 1 januari 2015 zijn er nieuwe regels wat betreft de bovengrondse opslag van diesel (gasolie).

Lees hier alles over wet- en regelgeving

Storingen

Afhankelijk van hoe intensief je een installatie gebruikt, kunnen zich na verloop van tijd storingen voordoen. Veelvoorkomende problemen bij dieseltankinstallaties zijn lekkages, dichte filters en bezinksel in de tank. Ondanks een lekkage blijft de installatie meestal werken, maar de kosten van brandstofverlies lopen snel op. De meeste tanks zijn uitgerust met een veiligheidsstop: zodra één onderdeel niet werkt, houdt het hele apparaat ermee op.

Meld je storing hier

brandstof bestellen

Groothandel

Brandstof bestellen

Profiteer van snelle levering, uitstekende service en competitieve prijzen. Met slechts een paar klikken ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare levering van brandstof op elke gewenste locatie.

Meer informatie
Propaan Van Staveren

Brandstoftanks

Wij hebben een uitgebreid assortiment brandstoftanks en daarnaast bieden wij een breed scala aan hoogwaardige randproducten aan, om al jouw behoeften te voldoen.

Meer informatie
7 tips om het brandstofverbruik van landbouwmachines te verlagen

Storing melden

Wij begrijpen dat het optimaal functioneren van jouw propaaninstallatie belangrijk is. Als je toch te maken hebt met een storing in jouw propaaninstallatie, ben je hier op de juiste plek.

Meer informatie

Periodieke controle

Om gewassen onder de beste omstandigheden te kunnen opslaan, is het belangrijk dat installaties hun werk doen in de weken of maanden waarin jij ze nodig hebt.

Meer informatie

Wet- en regelgeving

Elke brandstoftank moet aan regels voldoen. Daarom dient een tank elke 2,5 jaar gekeurd te worden. Wil je een tank laten keuren? Maak dan een afspraak met onze keurmeester.

Meer informatie

Contact

Neem contact op

Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je contact met ons opnemen. Wij zullen tijdens werkdagen zo spoedig mogelijk reageren.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie