HomeLocatiesTank S De Pan

Tank S De Pan

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken
  • EV-laden
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Tank S De Pan

Bij het Tank S station de Pan in Urk kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, dat is de reden dat Tank S stations in (bijna) ieder polderdorp gelegen zijn. Het tankstation in Urk is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Snelladen bij Tankstation Urk Tank S

De Tank S op Urk is een tankstation waar je goed en goedkoop kan tanken. Tevens staat hier sinds 1 mei één 180kWh snellader waaraan twee elektrische auto’s tegelijk kunnen laden! Binnen 10 minuten laadt de batterij voldoende op om zo’n 100 – 150 kilometer te rijden. Afhankelijk van het type voertuig en het laadvermogen. De laadpaal is uitgevoerd met een speciale booster waardoor er altijd voldoende capaciteit is.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590 € 1,469
Euro 95 (E10) € 1,779
S-Power Benzine (E5) € 1,969
GTL Fuel € 1,669
Adblue € 0,878

EV-laden

EV-laden € 0,75

Veelgestelde vragen

Bij de Tank S vestiging op Urk kan je veel brandstoffen verkrijgen voor jouw voertuig.

Bij ons op het tankstation Tank S Urk, kan je Euro 95, S-Power Benzine, GTL en Adblue tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S De Pan

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

3 juni profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Tankstations in de Buurt

Shell Urk Tank S Tollebeek Tank S Nagele