fbpx
HomeLocatiesShell express Lange Dreef

Shell express Lange Dreef

Google Maps

Openingstijden

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken
  • Air Miles
  • EV-laden

Van Staveren

Shell express Lange Dreef

Bij het Shell tankstation Lange Dreef in Emmeloord kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is. Het tankstation in Emmeloord is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Elektrisch laden

Sinds kort kan je jouw elektrische voertuig op laden bij de Shell express aan de Langedreef. Bij het tankstation staan twee AC-laders van 22kWh. In totaal kunnen er 4 auto’s laden. De laadpalen zijn open voor publiekelijk gebruik.

Hoe spaar ik Airmiles bij een onbemand tankstation?

Als je bij een onbemand tankstation Airmiles wilt sparen is dit natuurlijk mogelijk. Dit kan dan enkel met de fysieke Airmiles pas. Deze moet dan voordat de betaalpas ingevoerd wordt aangeboden worden. Je doet dus eerst de airmiles pas in de terminal en vervolgens de betaalpas. Volg de instructies op de terminal. De punten die je bij de tankbeurt krijgt komen vervolgens automatisch op je account te staan.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,669
V-Power Diesel€ 1,869
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,969
V-Power Benzine (E5)€ 2,299

EV-laden

EV-laden€ 0,62 kWh

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken is mogelijk bij tankstation Shell Lange Dreef.

Ja, Shell Lange Dreef is 24/7 open en hier kan je dus ook in de avond uren tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell express Lange Dreef

Shell express

Donderdag express lage prijzen!

Elke donderdag profiteer je bij onze shell express tankstations van korting op de brandstofprijzen!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie