HomeLocatiesShell Express de Lange Dreef
Tanken in Emmeloord

Shell Express de Lange Dreef

Google Maps

Openingstijden

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Express de Lange Dreef

Bij het Shell tankstation Lange Dreef in Emmeloord kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is. Het tankstation in Emmeloord is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Emmeloord Lange Dreef

In Emmeloord bij het centrum, kun je snel even tanken, vlakbij de deel zit een tankstation onbemand. Het voordeel hiervan is dat je snel door kunt na het tanken. Tanken is hier goedkoop en is mogelijk 24 uur per dag.

Hoe spaar ik Airmiles bij een onbemand tankstation?

Als je bij een onbemand tankstation Airmiles wilt sparen is dit natuurlijk mogelijk. Dit kan dan enkel met de fysieke Airmiles pas. Deze moet dan voordat de betaalpaas ingevoerd wordt aangeboden worden. Je doet dus eerst de airmiles pas in de terminal en vervolgens de betaalpas. Volg de instructies op de terminal. De punten die je bij de tankbeurt krijgt komen vervolgens automatisch op je account te staan.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,929
V-Power Diesel € 2,049
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,189
V-Power Benzine (E5) € 2,329

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken is mogelijk bij tankstation Shell Lange Dreef.

Ja, Shell Lange Dreef is 24/7 open en hier kan je dus ook in de avond uren tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Express de Lange Dreef

MILES & ME

Het vernieuwde Air Miles sparen

Zelf kiezen voor iets extra’s? Dat kan nu met het vernieuwde Miles en Me sparen!

Meer informatie

Shell express

Iedere donderdag express lage prijzen!

Elke donderdag profiteer je bij onze shell express tankstations van korting op de brandstofprijzen!

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Randweg Shell Hooiveld Tank S De Munt