fbpx
HomeInstallaties & OnderhoudService & onderhoud
Van staveren Fuelsave diesel
Diesel EN590 Brandstof

Installaties & Onderhoud

Service & onderhoud

Om de kwaliteit van jouw installatie(s) te waarborgen, is regelmatig onderhoud nodig. Van Staveren helpt jou zeker te stellen dat dit tijdig gebeurt. Je kunt bij ons terecht voor de levering van zowel dieseltank- en propaangasinstallaties als heaters en IBC’s (mobiele tanks). We plaatsen de installatie en leggen het leidingwerk aan.

Tankinhoud meet systeem

Het Tankinhoud Meet Systeem (TMS) is ontwikkeld door Van Staveren. Deze unit meet de brandstof voorraad in de tankinstallatie. Via telemetrie wordt de exacte tankinhoud bijgehouden. Zodra de voorraad onder een vooraf afgesproken niveau is, wordt de tank automatisch weer gevuld door ons. Zo kom je nooit zonder brandstof te zitten en is jouw brandstofvoorraad dus altijd op peil.

Tankinhoud meet systeem

Periodieke controle

Om gewassen onder de beste omstandigheden te kunnen opslaan, is het belangrijk dat jouw installaties hun werk doen in de weken of maanden waarin je ze nodig hebt. Ook de overheid, verzekeraars en certificerende instanties eisen dat je installaties geregeld laat nakijken. Zo moeten vaste diestankinstallaties jaarlijks worden gekeurd en IBC’s elke 2,5 jaar. Medio 2022 breidt de overheid deze wettelijke zorgplicht uit.

Periodieke controle

Van staveren Fuelsave diesel

Succesverhalen

Wij vertellen graag wat klanten van ons vinden. Lees hier hoe wij samen met onze klanten substantiële brandstofbesparingen gerealiseerd hebben.

Meer informatie
Brandstofinstallatie

Brandstofinstallaties

Van Staveren verzorgt iedere gewenste tankinstallatie als het gaat om de gewenste inhoud, boven- of ondergronds en volgens alle wettelijke regelgeving zoals een erkende KIWA-installateur.

Meer informatie
7 tips om het brandstofverbruik van landbouwmachines te verlagen

Storing melden

Wij begrijpen dat het optimaal functioneren van jouw propaaninstallatie belangrijk is. Als je toch te maken hebt met een storing in jouw propaaninstallatie, ben je hier op de juiste plek.

Meer informatie

Lees meer

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie