fbpx
HomeLocatiesShell Vika Wezep

Shell Vika Wezep

Google Maps

Openingstijden

Maandag05:30 - 20:30
Dinsdag05:30 - 20:30
Woensdag05:30 - 20:30
Donderdag05:30 - 20:30
Vrijdag05:30 - 20:30
Zaterdag06:30 - 20:30

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Vika Wezep

Shell Vika Wezep heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie of producten uit de shop.

Extra korting op Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag is het Volle-Tank-Dag bij Shell Wezep! Dit betekent iedere dinsdag EXTRA korting op de brandstof. Een goed moment om uw voertuig vol te tanken!

Tankstation Wezep

Het tankstation in Wezep waar je goedkoop kunt tanken ook direct je auto kunt schoonmaken is tankstation Shell Vika Wezep. Bij dit tankstation in Wezep heb je vele faciliteiten.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,689
V-Power Diesel€ 1,879
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,979
V-Power Benzine (E5)€ 2,289
LPG€ 0,789

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Vika Wezep is het mogelijk om goedkoop een boedelbak te huren.

Ja, in de shop, die elke ochtend al vroeg open gaat, kan je eten en drinken kopen naast dat je er gaat tanken. Bekijk de openingstijden voor hoe laat je in de shop terecht kunt.

Bij tankstation Shell Vika Wezep is het mogelijk om FuelSave Diesel, V-Power Diesel, FuelSave Euro 95, V-Power Benzine en LPG te tanken.

In Wezep bij tankstation Shell Vika, kan je met een hogedrukreiniger in een wasbox jouw auto schoonmaken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Vika Wezep

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Tank S Wezep Shell Oving Hattem