fbpx
HomeLocatiesTank S Wezep

Tank S Wezep

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken

Van Staveren

Tank S Wezep

Bij het Tank S station in Wezep kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, dat is de reden dat Tank S stations in (bijna) ieder polderdorp gelegen zijn. Het tankstation in Wezep is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Wezep

Een perfect locatie om te tanken in Wezep is bij het tankstation Tank S Wezep, door de scherpe prijzen wil iedereen hier wel tanken. Van Staveren exploiteert tankstations onder de naam Tank S. De locaties van Tank S zijn herkenbaar schoon en bieden de gast het gemak om te tanken. Het tankstation in Wezep van Tank S staat voor persoonlijk en dichtbij. De slogan “Ik Tank S” draagt daaraan bij. Bekijk hier onder alle huidige tankprijzen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590€ 1,619
S-Power Diesel€ 1,669
Euro 95 (E10)€ 1,919
S-Power Benzine (E5)€ 2,149

Veelgestelde vragen

Ja, het is een onbemand tankstation en het is mogelijk om met pinpas 24 uur per dag te tanken.

Bij het tankstation Tank S in Wezep is het mogelijk om Diesel, S-Power Diesel, Euro 95 en S-Power Benzine te tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S Wezep

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

4 mei profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Iedere zaterdag bij Tank S Roden en Wezep

Extra scherpe prijzen!

Profiteer iedere zaterdag van extra scherpe prijzen in Roden en Wezep

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Vika Wezep Shell Oving Hattem