fbpx
HomeVan Staveren

Al 75 jaar een begrip

Van Staveren

Wij zijn Van Staveren

Bij Van Staveren zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een hecht familiebedrijf. We staan voor elkaar klaar. Onze betrokkenheid bij elkaar en de gemeenschap om ons heen is wat ons drijft. En dat al 75 jaar.

Wij zijn energiek en zitten vol positieve energie. We zijn ondernemend en gaan altijd voor dat beetje extra. De klant voelt een warm welkom en merkt dat wij altijd voor dat stapje extra gaan; verrassend zijn en verwachtingen overtreffen.

Vroeger zorgden wij met onze stookolie voor verwarmde schuren en voor brandstof voor trekkers, zodat boeren konden boeren. In de jaren die volgden werd mobiliteit een breder begrip, ook inwoners van de dorpen hadden behoefte aan brandstof. Er werden samenwerkingen gestart met tankstationhouders, zodat het aanbod op meerder locaties aangeboden kon worden. Door de groei van tanklocaties voorzagen én voorzien wij in mobiliteit voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

We zijn uitgegroeid tot een middelgrote tankstationexploitant in Noord- en Oost-Nederland voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We gaan verder dan brandstof alleen. We kijken kritisch naar ons product, naar de kwaliteit en diversiteit. We gaan mee in ontwikkelingen zodat wij onze klanten het beste product kunnen aanbieden.

Verwachtingen overtreffen

Onze gasten en klanten staan centraal. Wij bieden onze klanten een aangenaam verblijf én alles wat zij nodig hebben tijdens de rit op weg, met de service die daarbij hoort. We willen verwachtingen overtreffen. En dat altijd in de buurt van onze klanten.

Bijzonder door autonoom samenwerken

Bijzonder door autonoom samenwerken? Ja, dat is wat wij doen. Samenwerken met partners, die passen binnen onze missie. Met elkaar gaan we voor het allerbeste resultaat om onze gasten iedere dag weer een verrassend aangenaam bezoek te laten ervaren.

Maatschappelijk betrokken

Wij dragen ons steentje bij in mobiliteit. Maar de maatschappij waarin wij leven is voor ons minstens zo belangrijk. Wij zijn zinvol betrokken bij onze omgeving en dragen daarin ons steentje bij. Dit uit zich onder andere in het ‘buitengewoon ondernemerschap.’ Wij zetten onze deuren open voor wie het lastig vindt een baan te vinden en bieden handvatten om te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij erg betrokken in onze gemeente en steunen mooie, maatschappelijke initiatieven.

Wij exploiteren 36 bemande en onbemande tankstations onder de merken Tanks S en Shell. Met 15 tankauto’s leveren we aan meer dan 6.000 klanten. Een eigen gascentrum NoordNederland. Een eigen horecaconcept Jitha’s, waslocaties en laadpleinen. Het totaalplaatje maakt mobiliteit mogelijk. Voor iedereen.

Historie

1947 het beginpunt van ons familiebedrijf

Bij Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie