HomeEten & drinken

Lekker eten en drinken, met liefde bereid

Eten & drinken

Bij Van Staveren voorzien we in energie. Voor je voertuig, maar ook voor je zelf. Het verblijf is altijd aangenaam. In onze shops kun je terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een verfrissend drankje, een lekker broodje en een zoete versnapering.

Jitha’s deli in Emmeloord

Leuk als je langskomt voor een lekker broodje, een ambachtelijke Pinsa of een verrassend lekkere koffie van familiebedrijf Blanche Dael. Jitha’s deli is iedere dag geopend tot 20:00 uur aan de Randweg in  Emmeloord. Bij Jitha’s deli ontsnap je even uit je dagelijkse routine. Als pioniers van de Noordoostpolder houden wij van eerlijke en kwalitatieve producten met passie bereid. Voor de juiste prijs, met volop persoonlijke aandacht en voor iedereen.

Meer informatie over Jitha’s deli

Jitha’s deli

Proef de passie

Bij Jitha’s deli ontsnap je even uit je dagelijkse routine.

Meer informatie

Deli by Shell

Almere Buiten Oost

Bij deli by Shell heb je de keuze uit verse koffie, versbelegde broodjes, smoothies, snacks en meer.

Meer informatie

Van Staveren

Al 75 jaar een begrip

Sinds het ‘startsein’ in 1947 maken wij mobiliteit mogelijk en staat onze klant centraal. We kijken kritisch naar ons product, naar de kwaliteit en diversiteit.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie