fbpx
HomeLocatiesShell Urk

Shell Urk

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 20:00
Dinsdag06:00 - 20:00
Woensdag06:00 - 20:00
Donderdag06:00 - 20:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Urk

Shell Urk Marsdiep heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in de winkel terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen  schoon te houden. Tevens kun je  hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasstraat.

14 februari Shell Urk gesloten

Aanstaande woensdag, 14 februari, is het Shellstation op Urk gesloten. Dit i.v.m. biddag.

Carwash

Bij Shell Marsdiep kan jij terecht als je jouw auto moet wassen. Ga je voor gemak? Dan kies je voor de roll-over met in totaal 4  mogelijke wasprogramma’s . Houd je liever zelf het ‘heft’ in handen? Dan zijn de wasboxen zeer geschikt. Laat je auto weer glanzen met Blue Carwash. Let op je kunt tot 15 minuten vóór sluiting van het tankstation de wasstraat inrijden.

Tankstation Urk Shell

Op Urk kun je bij vele locaties tanken, zo ook bij Shell Urk. Naast tanken heeft deze locatie ook vele faciliteiten, als een wasstraat en twee wasboxen of een boedelbak huren.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,799
V-Power Diesel€ 1,989
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,069
V-Power Benzine (E5)€ 2,389
LPG€ 0,869

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken kan bij de Shell Urk. Hier vind je scherp tarief aan brandstofprijzen.

Ja, het is mogelijk om een boedelbak te huren bij ons, vraag ons naar de voorwaarden en bel om te reserveren.

Wassen in de wasstraat is voor veel auto's belangrijk, dat is mogelijk bij de Shell Urk.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Urk

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie