HomeLocatiesShell Urk

Shell Urk

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 20:00
Dinsdag 06:00 - 20:00
Woensdag 06:00 - 20:00
Donderdag 06:00 - 20:00
Vrijdag 06:00 - 21:00
Zaterdag 07:00 - 20:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Wasstraat
  • Boedelbak
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Urk

Shell Urk Marsdiep heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in de winkel terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen  schoon te houden. Tevens kun je  hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasstraat.

Tankstation Urk Shell

Op Urk kun je bij vele locaties tanken, zo ook bij Shell Urk. Naast tanken heeft deze locatie ook vele faciliteiten, als een wasstraat of een boedelbak huren.

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,749
V-Power Diesel € 1,889
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,819
V-Power Benzine (E5) € 2,089
LPG € 0,839

EV-laden

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken kan bij de Shell Urk. Hier vind je scherp tarief aan brandstofprijzen.

Ja, het is mogelijk om een boedelbak te huren bij ons, vraag ons naar de voorwaarden en bel om te reserveren.

Wassen in de wasstraat is voor veel auto's belangrijk, dat is mogelijk bij de Shell Urk.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.