fbpx
HomeLocatiesTank S Kraggenburg

Tank S Kraggenburg

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken

Van Staveren

Tank S Kraggenburg

Bij het Tank S station in Kraggenburg kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, dat is de reden dat Tank S stations in (bijna) ieder polderdorp gelegen zijn. Het tankstation in Kraggenburg is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Kraggenburg

In Kraggenburg staat een mooie benzinepomp, Tank S Kraggenburg. Hier kun je vele brandstoffen tanken. Kijk hier onder voor de actuele prijzen.

Scherpe prijzen!

Nu bij Tank S, extra scherpen prijzen! Dit betekend voordelig tanken door hoge korting op de adviesprijs van brandstof. Op de locaties Kraggenbrug, Markenesse en Blokzijl kan je op dit moment tanken voor een scherpe brandstofprijs. Pak je voordeel en kom snel langs.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590€ 1,669
Euro 95 (E10)€ 1,949

Veelgestelde vragen

In Kraggenburg, kan je bij het tankstation Tank S goedkoop benzine tanken.

Ja, ook in de nacht kan je benzine en diesel tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S Kraggenburg

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

6 juli profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie