fbpx
HomeLocatiesTank S Nagele

Tank S Nagele

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Tank S Nagele

Bij het Tank S station in Nagele kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, dat is de reden dat Tank S stations in (bijna) ieder polderdorp gelegen zijn. Het tankstation in Nagele is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Nagele

Woon je in of rondom Nagele, dan is het logisch dat je wilt tanken in Nagele. Dit kan bij het tankstation in Nagele: Tank S Nagele. Hier kun je altijd voordelig tanken.

 

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590€ 1,659
S-Power Diesel€ 1,709
Euro 95 (E10)€ 1,959
Petroleum€ 2,179
Adblue€ 1,019

Veelgestelde vragen

Het tankstation zit aan de Ploegstraat die door Nagele gaat en je kunt het tankstation niet missen.

Ja, in Nagele bij het tankstation is het mogelijk om zowel Euro 95, Diesel, S-Power Diesel, Petroleum en Adblue te tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S Nagele

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

4 mei profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie