fbpx
HomeLocatiesShell Gildenhof

Shell Gildenhof

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag09:00 - 19:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Gildenhof

Shell Gildenhof  in Lelystad heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze winkel terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, wasbox of producten uit de shop.

Tijdens onze doorlopende actie Volle Tank Dag profiteer jij elke dinsdag van extra korting op de adviesprijs van Diesel, Benzine en LPG.

Tankstation Lelystad

Ben je op zoek naar dé tanklocatie van Lelystad? Dan is tankstation Shell Gildenhof de locatie om goed en goedkoop te tanken.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,699
V-Power Diesel€ 1,879
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,989
V-Power Benzine (E5)€ 2,279
LPG€ 0,809
GTL Fuel€ 1,849

Veelgestelde vragen

Bij tankstation Shell Gildenhof kan je voor een lage prijs een boedelbak huren. Vaak al voor een paar uur of een dag heb je een boedelbak.

Goedkoop tanken is mogelijk bij de Shell Gildenhof aan de schroefstraat in Lelystad. Lees bij ons alles over de brandstoffen.

Ja, er zit een wasbox bij en hier kun je met een hogedruk reiniger de auto grondig reinigen.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Gildenhof

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie