fbpx
HomeLocatiesTank S Roden

Tank S Roden

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken

Van Staveren

Tank S Roden

Bij het Tank S station in Roden kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is. Het tankstation in Roden is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Roden

Alle Tank S tankstations zijn onbemande kwaliteitslocaties. Altijd willen we hier service bieden. Wekelijks wordt deze locatie schoongemaakt en goed gefaciliteerd, zodat iedereen er snel en eenvoudig kan tanken.

Om echt scherpe prijzen te krijgen, kun je bij Tank S in Roden gaan Tanken. Bekijk hieronder de actuele scherpe brandstofprijzen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590€ 1,749
Euro 95 (E10)€ 2,029
S-Power Benzine (E5)€ 2,239
HVO€ 2,099

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Tank S in Roden, kan je de volgende brandstoffen tanken: Diesel, Euro 95, S-Power Benzine en HVO.

Bij tankstation Tank S in Roden, kan je 24/7 tanken.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S Roden

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

6 april profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Iedere zaterdag bij Tank S Roden en Wezep

Extra scherpe prijzen!

Profiteer iedere zaterdag van extra scherpe prijzen in Roden en Wezep

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Roden