fbpx
HomeLocatiesShell Almere Buiten Oost
Shell Recharge Kampen, Van Staveen Geeft energie. Snellaadpaal kampen

Shell Almere Buiten Oost

Google Maps

Openingstijden

Maandag06:00 - 21:00
Dinsdag06:00 - 21:00
Woensdag06:00 - 21:00
Donderdag06:00 - 21:00
Vrijdag06:00 - 21:00
Zaterdag07:00 - 21:00
Zondag08:00 - 21:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Wasbox
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles
  • Verse maaltijden
  • Verse broodjes
  • EV-laden

Van Staveren

Shell Almere Buiten Oost

Tankstation Shell Almere Buiten Oost heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je hier terecht voor heerlijk eten en drinken van verse, ambachtelijke en verantwoorde producten en verrassend goede koffie van Jitha’s Deli. Onze medewerkers bieden service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie, producten uit de shop of de wasbox(en).

Jitha’s Deli in Almere

Of je nu zin hebt in een snelle hap voor onderweg, een gezellige plek om te werken óf gewoon even gezellig bij te praten met vrienden, Jitha’s Deli in Almere heet je van harte welkom. Ontdek de unieke smaken van de vers belegde scrocchiarella en baguette en verrassend lekkere koffie van Blanche Dael. We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten in onze nieuwe Jitha’s Deli in Almere.

Snelladen

Bij Shell Almere Buiten Oost is EV-Laden mogelijk. Hier staan drie snellaadpalen van elk 150 kWh waaraan zes elektrische voertuigen tegelijk kunnen laden. Laden kan met alle passen en de laders zijn geschikt voor ieder type EV-voertuig. De snelladers werken op 100% groene stroom. Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een kopje koffie of een vers broodje uit Jitha’s Deli.

Contactloos betalen bij de wasboxen

Zelf jouw auto wassen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Shell Almere Buiten Oost. Bij onze wasboxen betaal je contactloos met je telefoon of bankpas. De shop in om een was munt te halen is daarom niet meer nodig! Zo ben jij weer snel onderweg met een schone auto.

Tankstation Almere

Het tankstation in Almere waar je goed en goedkoop kan tanken is Tankstation Shell Almere Buiten Oost. Door de lage prijzen en vele faciliteiten, kun je jouw auto en jezelf hier perfect verzorgen.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,709
V-Power Diesel€ 1,889
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,989
V-Power Benzine (E5)€ 2,299
LPG€ 0,809
GTL Fuel€ 1,849
Groengas€ 1,800

EV-laden

EV-laden Shell Recharge pas€ 0,69 kWh
EV-laden overige laadpassen€ 0,72 kWh

Veelgestelde vragen

Ja bij onze was boxen is contactloos betalen ook mogelijk. Het is niet meer nodig om de shop in te lopen voor een was munt. Gemakkelijk en snel!

Bij het tankstation Shell Almere Buiten Oost zijn de tankprijzen laag en is het vaak mogelijk ook goedkoop te tanken.

Ja, EV opladen is mogelijk bij Shell Almere Buiten Oost, met de snelladers ben je binnen een 20 minuten weer op de weg.

Ja, in Almere kun je, je auto wassen in een van de vier wasboxen. Contactloos betalen is hier mogelijk.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Almere Buiten Oost

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Gildenhof