HomeEV-Laden

Bij Van Staveren

EV-Laden

De eerste laadpalen bij Van Staveren zijn een feit. Snelheid, dat is voor de meeste bestuurders van elektrische auto’s het sleutelwoord. Daarom zal je op steeds meer Van Staveren locaties snelladers vinden. De 150kWh snelladers zorgen ervoor dat je geen minuut te lang stilstaat.

Shell Almere Buiten-Oost

Ben je op zoek naar een oplaadpunt? Dan ben je bij Shell Almere Buiten Oost aan het goede adres. Deze snelladers werken op 100% groene stroom. Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een kopje koffie of een vers broodje uit onze bakkerij.

Shell express Lange Dreef

Bij Shell express aan de Lange Dreef in Emmeloord kan jij jouw elektrische auto opladen. Hier zijn twee AC-laders van 22kWh geplaatst. Open voor publiekelijk gebruik.

Snellaadplein Shell Almere Buiten Oost gereed

Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. Bij Shell tankstation Almere Buiten Oost kunnen sinds deze week elektrische voertuigen snelladen.

Meer informatie

Elektrische auto opladen bij Van Staveren

Het kan! laad je auto op aan de Lange Dreef.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie