fbpx
HomeEV-Laden
ev-laden

Bij Van Staveren

EV-Laden

EV-laden bij jou in de buurt? De eerste laadpalen bij Van Staveren zijn een feit. Snelheid, dat is voor de meeste bestuurders van elektrische auto’s het sleutelwoord.  Daarom zal je op steeds meer Van Staveren locaties snelladers vinden. De snelladers zorgen ervoor dat je geen minuut te lang stilstaat. Laad in 20 minuten tot wel 200km aan range. Laad naast je auto ook jezelf op! Geniet tijdens het EV-laden van een verrassend lekker kopje koffie of een écht ambachtelijk broodje in onze shops.

Shell Recharge , Shell laadpalen in Kampen, Van Staveren

Praktische voordelen

1. Snel en Efficiënt Laden, binnen 20 minuten weer onderweg

Onze krachtige snellaadpalen, elk met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. De krachtige snelladers kunnen batterijen in slechts 20 minuten van 20% tot 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer.

2. Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s:

Onze snelladers zijn geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen. Het oplaadproces is uiterst eenvoudig; je kunt de laadpaal activeren met diverse laadpassen/-druppels, via de handige Recharge App of door simpelweg de QR-code op de paal te scannen.

3. 24/7 beschikbaar: 

De snellaadpalen zijn 24/7 beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van de dag, onze gasten kunnen altijd rekenen op een betrouwbare laadoplossing.

Shell Recharge Steenwijk

Nieuw in Steenwijk, sinds kort kan je bij het Shell station aan de Ruxveenseweg 2 terecht voor het opladen van jouw EV. Hier hebben we een snellaadplein gerealiseerd met krachtige snelladers (150kWh) De snelladers bieden een razendsnelle laadervaring en werken op 100% groene stroom. De laders zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Bij Shell Recharge Dronten hebben we plek voor 4 elektrische auto’s om op te laden!

Shell Dronten Snelladen

Shell Recharge Dronten

In Dronten kan je bij het Shell station aan de Zuid 41 terecht voor het opladen van jouw EV. Hier hebben we een snellaadplein gerealiseerd met krachtige snelladers (150kWh) De snelladers bieden een razendsnelle laadervaring en werken op 100% groene stroom. De laders zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Bij Shell Recharge Dronten hebben we plek voor 4 elektrische auto’s om op te laden!

Snelladen Kampen, Shell Recharge Kampen Van Staveren
Jitha van Staveren opent gloednieuw snellaadplein in Kampen

Shell Recharge Kampen

Ook in Kampen kan je tegenwoordig terecht voor het laden van je EV! Op het snellaadplein staan 150kWh snelladers die werken op 100% groene stroom en zijn geschikt voor alle type EV’s.  Op dit snellaadplein bij Shell Recharge kampen kunnen 4 elektrische auto’s tegelijk laden!

Shell Recharge Almere Buiten-Oost

Ben je op zoek naar een oplaadpunt? Dan ben je bij Shell Almere Buiten Oost aan het goede adres. Deze snelladers werken op 100% groene stroom. Laad je elektrische auto op aan één van de 3 palen en laad jezelf op in de Shop met verrassend lekkere koffie.

Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je snel weer op weg. En tijdens het laden kun je genieten van een kopje koffie of een vers broodje uit onze bakery.

Shell express Lange Dreef

Bij Shell express aan de Lange Dreef in Emmeloord kan jij jouw elektrische auto opladen. Hier zijn twee AC-laders van 22kWh geplaatst. Open voor publiekelijk gebruik.

Wat staat er op de planning?

We zijn enthousiast om je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van onze nieuwe snellaadpleinen. Houd onze updates in de gaten en maak je klaar voor een moeiteloze laadervaring bij onze locaties. Naast Dronten, Kampen en Almere kunnen onze gasten binnenkort ook bij Shell Recharge Steenwijk terecht, gepland voor opening medio april. We kijken uit naar nog veel meer van deze laadlocaties, en we zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen in hun reis naar emissievrij rijden.

Van Staveren wil snelladen voor iedereen bereikbaar maken.
Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Shell Recharge Kampen geopend

We hebben deze week een gloednieuw snellaadplein geopend in Kampen met 150 kWh laders.

Meer informatie
Opening Shell Recharge Dronten

Shell Recharge Dronten geopend

Deze week hebben wij een nieuw snellaadplein, met 150 kWh-snelladers, geopend in Dronten.

Meer informatie
Shell Recharge Steenwijk

Shell Recharge Steenwijk Geopend

Deze week hebben wij opnieuw een gloednieuw snellaadplein geopend. Ditmaal in Steenwijk.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie