fbpx
HomeLocatiesTank S Espel

Tank S Espel

Google Maps

Openingstijden

24/7 geopend

Service en voorzieningen

  • 24 uur tanken
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Tank S Espel

Bij het Tank S station in Espel kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken. Betaalbaar én eenvoudig! Bij Van Staveren voorzien we elk dag mensen van energie. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, dat is de reden dat Tank S stations in (bijna) ieder polderdorp gelegen zijn. Het tankstation in Espel is onbemand en gericht op gemak, prijs en kwaliteit.

Tankstation Espel vernieuwd

In Espel zijn op vrijdag 1 december twee nieuwe afleverzuilen geplaatst. Het tankstation is nu uitgerust met een afleverzuil Euro 95 (E10) en Diesel EN590 en een afleverzuil S-Power diesel, 130 liter per minuut voor landbouw en vrachtverkeer. Het heeft even geduurd en het resultaat mag er zijn!

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

Diesel EN590€ 1,689
S-Power Diesel€ 1,749
Euro 95 (E10)€ 1,949

Veelgestelde vragen

In Espel, kan er S-Power Diesel, gewone diesel en Euro 95 getankt worden.

Je kunt 24/7 tanken in Espel, overdag en de hele avond en nacht.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Tank S Espel

Iedere eerste zaterdag van de maand

Extra scherpe prijzen bij alle Tank S locaties! 

3 augustus profiteer je van extra scherpe prijzen van alle Tank S locaties!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

T/m 31 juli kan jij volle spaarkaarten inleveren. Wees er snel bij voordat de actie is afgelopen!

Meer informatie