fbpx
HomeLocatiesShell Oving Hattem

Shell Oving Hattem

Google Maps

Openingstijden

Maandag07:00 - 21:00
Dinsdag07:00 - 21:00
Woensdag07:00 - 21:00
Donderdag07:00 - 21:00
Vrijdag07:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
Zondag10:00 - 18:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Aanhanger verhuur
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Oving Hattem

Shell Oving Hattem heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kunt u in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om uw ramen mooi schoon te houden. Tevens kunt u bij het tankstation in Hattem sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kunt u naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie of producten uit de shop.

Tankstation Hattem

Hét tankstation in Hattem is natuurlijk Shell Oving Hattem, met al zijn faciliteiten kun je hier goed en goedkoop tanken. Bekijk hier onder alle brandstoffen die er beschikbaar zijn.

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel€ 1,689
V-Power Diesel€ 1,879
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,999
V-Power Benzine (E5)€ 2,299
LPG€ 0,799

Veelgestelde vragen

Bij het tankstation Shell Oving Hattem, kan je goed en goedkoop tanken!

Ja, je kunt naast tanken ook tijdens openingstijden naar een kleine shop. Bij het tankstation kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, een krant, een drankje, diverse soorten broodjes.

Ja, airmiles kun je sparen bij Shell Oving Hattem.

Als u tankt bij een onbemand tankstation, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Oving Hattem

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Spaar nu voor knuffelkussens!

Kussen, handwarmer en knuffel in één

spaar voor schattige dierenvriendjes om mee te knuffelen, te spelen, of lekker warm op de bank.

Meer informatie

Tankstations in de buurt

Shell Vika Wezep Tank S Wezep