HomeLocatiesShell Vollenhove

Shell Vollenhove

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 20:00
Dinsdag 06:00 - 20:00
Woensdag 06:00 - 20:00
Donderdag 06:00 - 20:00
Vrijdag 06:00 - 20:00
Zaterdag 07:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 19:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Boedelbak
  • Air Miles

Van Staveren

Shell Vollenhove

Shell Vollenhove heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s!

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie of producten uit de shop.

PMTDR

In de People Make The Difference Real competitie van Shell heeft Team Shell Vollenhove in het vierde kwartaal 2021 een prachtige eerste plek behaald. Mensen maken het verschil en dat vinden wij ook bij Van Staveren.

Tankstation Vollenhove

Aan de rand van de Noordoostpolder ligt Vollenhove, ook daar heeft Shell een tankstation, waar ook een shop bij in zit. Tevens kun je hier een boedelbak huren, ideaal toch!

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,899
V-Power Diesel € 2,069
FuelSave Euro 95 (E10) € 2,019
LPG € 0,899

EV-laden

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken kan bij Shell Vollenhove. Hier bieden wij een goed tarief aan voor de brandstofprijzen.

Ja, er is een kleine winkel aanwezig waar je bepaalde artikelen kunt verkrijgen.

Bij de Shell Vollenhove kun je voor een scherp tarief een boedelbak huren voor een paar uur of voor een hele dag.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Vollenhove

Win tickets voor de GP van Zandvoort!

De verbeterde Shell V-Power

Tank minimaal 20 liter V-power en ga met jouw unieke krascode naar de GP van Zandvoort!

Meer informatie