HomeLocatiesShell Vollenhove

Shell Vollenhove

Google Maps

Openingstijden

Maandag 06:00 - 20:00
Dinsdag 06:00 - 20:00
Woensdag 06:00 - 20:00
Donderdag 06:00 - 20:00
Vrijdag 06:00 - 20:00
Zaterdag 07:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 19:00

Service en voorzieningen

  • Free Wifi
  • Shop
  • 24 uur tanken
  • Boedelbak
  • Air Miles
  • Vrachtwagen

Van Staveren

Shell Vollenhove

Shell Vollenhove heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten. Zo kun je in onze shop terecht voor een lekkere kop koffie en een krant, free wifi, een drankje, diverse soorten broodjes, een zoete versnapering, gifts of screenwash om je ramen mooi schoon te houden. Tevens kun je hier sparen voor AirMiles. Met Miles en Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Sinds kort hebben we op deze locatie een High Speed pomp geplaatst (130 liter/per minuut). Dit maakt het tanken makkelijker voor vrachtwagens en zorgt er voor dat ook zij snel hun weg kunnen vervolgen.

Onze medewerkers bieden een service met een glimlach. Ze staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld brandstof, smeerolie of producten uit de shop.

Kwartaal winnaar 2021 Nederland

In de People Make The Difference Real competitie van Shell heeft Team Shell Vollenhove in het vierde kwartaal 2021 een prachtige eerste plek van Nederland behaald. Mensen maken het verschil en dat vinden wij ook bij Van Staveren.

Tankstation Vollenhove

Aan de rand van de Noordoostpolder ligt Vollenhove, ook daar heeft Shell een tankstation, waar ook een shop bij in zit. Tevens kun je hier een boedelbak huren, ideaal toch!

Actuele aanbiedingen

Brandstoffen

FuelSave Diesel € 1,589
V-Power Diesel € 1,729
FuelSave Euro 95 (E10) € 1,789
LPG € 0,899

EV-laden

Veelgestelde vragen

Goed en goedkoop tanken kan bij Shell Vollenhove. Hier bieden wij een goed tarief aan voor de brandstofprijzen.

Ja, er is een kleine winkel aanwezig waar je bepaalde artikelen kunt verkrijgen.

Bij de Shell Vollenhove kun je voor een scherp tarief een boedelbak huren voor een paar uur of voor een hele dag.

Als u tankt bij een onbemand tankstation of afrekent bij een betaalterminal buiten, reserveert uw bank een bedrag van €125,- om de uiteindelijke betaling te garanderen. Uw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

Actuele aanbiedingen bij Shell Vollenhove

Volle-Tank-Dag

Iedere dinsdag extra korting!

Met de volle-tank-dag actie profiteer je van EXTRA korting bovenop de brandstofprijs!

Meer informatie

Fresh ’n Rebel

spaar voor korting op mobiele must-haves

Lever een volle spaarkaart in en ontvang tot wel € 35,- korting op Fresh ’n Rebel producten.

Meer informatie