fbpx
HomeNieuwsSnelladen bij Shell Recharge Steenwijk

22 mei 2024

Snelladen bij Shell Recharge Steenwijk

Met de gemeente, relaties, klanten en collega’s vierde Jitha van Staveren de realisatie van het nieuwe laadplein. De algemeen directeur van het familiebedrijf bedankte de gemeente Steenwijkerland en de bedrijven voor de samenwerking. “Samen hebben we dit laadplein gerealiseerd.” Shell Recharge Steenwijk is nu officieel geopend. Voor Van Staveren is deze locatie na Kampen, Dronten en Almere het vierde snellaadplein. “We zien dat de vraag naar snelladen toeneemt. Daarom markeert het snellaadplein in Steenwijk een nieuwe stap om toegankelijke en efficiënte laadmogelijkheden te realiseren, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de elektrificatie van mobiliteit in de regio”, aldus Van Staveren.

De krachtige snelladers bieden een razendsnelle laadervaring. Deze snelladers leveren 100% groene stroom en zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Dit is mooi nieuws voor alle elektrische rijders in de gemeente Steenwijkerland! De nieuwe snelladers zijn met 150 kWh super krachtig. Daarmee kan je de batterij in slechts 20 minuten van 20% naar 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer. De palen zijn te activeren met nagenoeg alle laadpassen en bank-/creditkaarten. Ongeacht het tijdstip van de dag, moet je kunnen rekenen op een laadoplossing. Daarom zijn de snelladers van Van Staveren 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Feestelijke opening Shell Recharge Steenwijk

22 mei vieren wij de officiële opening. Meld je hier aan? 

Meer informatie

tankkaart

Ga naar de tankkaart pagina

Klik hier om meer informatie te krijgen over de Van Staveren tankaart. Op deze pagina kun je een Tankaart aanvragen of inloggen in de webportal voor het beheer van je huidige tankkaart(en).    

Meer informatie
Shell Recharge Kampen, Van Staveen Geeft energie. Snellaadpaal kampen

Elektrisch laden bij Van Staveren

Naast Almere, Kampen en Dronten kan je ook je elektrische auto opladen aan de Lange Dreef

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie