fbpx
HomeNieuwsShell Recharge Steenwijk Geopend
Shell Recharge Steenwijk

10 april 2024

Shell Recharge Steenwijk Geopend

Deze week hebben wij opnieuw een gloednieuw snellaadplein geopend. Ditmaal in Steenwijk bij het Shell tankstation aan de Ruxveenseweg. Het laadplein is voorzien van twee krachtige DC laders, elk met een vermogen van 150 KwH.

Ontdek de mogelijkheden van duurzame mobiliteit en vier met ons de officiële opening van het snellaadplein op 22 mei. We hopen jou daar te verwelkomen!

Meld je hier aan voor de officiële opening

Gratis wasprogramma na elke laadsessie in steenwijk Shell Recharge
Shell Recharge , Shell laadpalen in Kampen, Van Staveren

Waarom snelladen bij Shell Recharge Steenwijk?

De belangrijkste kenmerken van het snellaadplein zijn de krachtige 150 kW snelladers, met drie laadstekkers per paal. Dankzij de krachtige snelladers kunnen elektrische auto’s in 20 minuten worden opgeladen van 20% tot 80%, wat overeenkomt met een actieradius van +/- 200 km.

Bekijk de wasactie

Laden met 100% groene stroom

Wat dit snellaadplein helemaal bijzonder maakt, is het gebruik van 100% groene stroom. Door te kiezen voor duurzame energiebronnen dragen wij bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van schonere mobiliteit. Elektrische rijders kunnen niet alleen snel laden, maar ook met een gerust hart weten dat ze bijdragen aan een duurzamere toekomst.

De Duurzaamheidsambitie van Van Staveren

Met de komst van Shell Recharge Steenwijk brengt Van Staveren Geeft Energie snel en groen laden naar de regio, waardoor elektrisch rijden een nog aantrekkelijkere optie wordt voor duurzame mobiliteit.

Onze focus ligt niet alleen op het bieden van een snelle en efficiënte laadervaring, maar ook op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van schonere mobiliteit. We kijken er naar uit om elektrische rijders te verwelkomen bij het nieuwe Shell recharge station om samen bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst. Tot snel bij Shell Recharge Steenwijk.

Shell Recharge Kampen, Van Staveen Geeft energie. Snellaadpaal kampen

De voordelen van Shell Recharge Steenwijk

Ontdek hoe ons Shell Recharge laadstation bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst door elektrisch rijden te ondersteunen.

✅Snel én efficiënt laden:

Onze krachtige snellaadpalen, met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. In slechts 20 minuten kunnen ze batterijen van 20% tot 80% opladen, goed voor +/- 200 kilometer rijden. Het oplaadproces is eenvoudig: activeer de laadpaal met verschillende laadpassen/-druppels, via de handige Recharge App, of door simpelweg de QR-code op de paal te scannen.

✅Prijsvoordeel met Shell Recharge pas of app:

Begin je laadsessie snel en gemakkelijk met de shell recharge laadpas of gewoon met je bankpas. Onze laadpalen zijn uitgerust met Payter betaalterminals, waardoor iedereen, ongeacht hun bank, een laadsessie kan starten. Ontvang extra voordelen wanneer je laadt met de Shell Recharge pas.

Gratis wasprogramma na elke laadsessie in steenwijk Shell Recharge
✅Geschikt voor bijna alle elektrische auto’s:

Geschikt voor Elektrische Auto’s met CCS-aansluiting: Onze snelladers zijn ontworpen om elektrische voertuigen met een CCS-aansluiting op te laden. Hybride voertuigen én voertuigen met een CHAdeMO-aansluiting zijn niet compatibel met onze snelladers.

🔶Let op: Als u twijfelt over de compatibiliteit van uw elektrische voertuig met onze snelladers, raden we u aan om contact op te nemen met de leverancier van uw auto voor meer informatie. We streven ernaar om een soepele laadervaring te bieden en helpen u graag met eventuele vragen over uw voertuig en het laadproces.

✅24/7 bereik- en beschikbaar:

Onze laadfaciliteiten staan 24/7 tot uw beschikking, zodat u, ongeacht het tijdstip van de dag, altijd kunt rekenen op een efficiënte laadoplossing. Bovendien bevindt het Shell Recharge laadplein zich op een beveiligde locatie naast het Shell tankstation, voorzien van cameratoezicht, wat een veilig gevoel biedt tijdens het laden.

Officiële opening 22 mei, zien we jou ook?

Ja, ik meld mij aan voor de opening

Praktische informatie

  • Wanneer: Woensdag 22 mei
  • Tijd: 11:00 tot 13:00
  • Locatie: Ruxveenseweg 2, 8331 TR Steenwijk

Feestelijke opening Shell Recharge Steenwijk

woensdag 22 mei

Op 22 mei is het feest, met catering verzorgd door Jitha’s Deli uit Emmeloord. Meld je vóór 17 mei aan, en kom 22 mei naar Shell Steenwijk en geniet van 11:00 tot 13:00 van speciale openingsacties,

Meer informatie
Gratis wasprogramma na elke laadsessie in steenwijk Shell Recharge

GRATIS wasprogramma na elke laadsessie

Rijd stralend weg na het laden

Ontvang een gratis wasprogramma ter waarde van €15 na elke laadsessie. Ja, je leest het goed. NA ELKE LAADSESSIE!

Meer informatie
Geopend Snellaadplein Kampen. Shell Recharge kampen

Shell Recharge Kampen geopend

We hebben deze week een gloednieuw snellaadplein geopend in Kampen met 150 kWh laders.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie