fbpx
HomeNieuwsShell Recharge Dronten geopend
Opening Shell Recharge Dronten

9 november 2023

Shell Recharge Dronten geopend

Groot nieuws voor alle elektrische rijders in Dronten! Deze week hebben wij een gloednieuw snellaadplein, met krachtige snelladers, geopend in Dronten. De krachtige snelladers bieden een razendsnelle laadervaring. Deze snelladers werken op 100% groene stroom en zijn geschikt voor alle elektrische auto’s.

Waarom snelladen als je ook thuis of op het werk kan laden?

Wij begrijpen deze vraag en kiezen bewust voor snelladers. De naam verraadt het al.; snelladen betekent snel weer op weg. Een korte pauze of rustmoment terwijl de batterij weer volloopt. De krachtige snelladers kunnen batterijen in slechts 20 minuten van 20% tot 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer. Daarnaast levert Shell Recharge 100% groene stroom. Door groene stroom te laden, draag je actief bij aan de vermindering van jouw ecologische voetafdruk. Ongeacht het tijdstip van de dag, moet je kunnen rekenen op een laadoplossing. Daarom zijn de snelladers 24/7 bereik- en beschikbaar.

Shell Recharge , Shell laadpalen in Kampen, Van Staveren

Praktische voordelen

1. Snel en Efficiënt Laden, binnen 20 minuten weer onderweg

Onze krachtige snellaadpalen, elk met een vermogen van 150 kW, bieden een razendsnelle laadervaring. De krachtige snelladers kunnen batterijen in slechts 20 minuten van 20% tot 80% opladen. Dat staat gelijk aan een actieradius van +/- 200 kilometer.

2. Prijsvoordeel Met Shell Recharge pas:

Je kunt je laadsessie snel en gemakkelijk starten met een laadpas. Wat deze laadervaring extra bijzonder maakt, is het prijsvoordeel bij één van de Shell Recharge laadpalen, zodra je laadt met de Shell Recharge pas. Vraag hier jouw laadpas aan. Nog geen laadpas en je komt voor de eerste keer? Geen probleem. Onze laders werken met diverse laadpassen.

3. Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s:

Onze snelladers zijn geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen. Het oplaadproces is uiterst eenvoudig; je kunt de laadpaal activeren met diverse laadpassen/-druppels, via de handige Recharge App of door simpelweg de QR-code op de paal te scannen.

4. 24/7 beschikbaar: 

De snellaadpalen zijn 24/7 beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van de dag, onze gasten kunnen altijd rekenen op een betrouwbare laadoplossing.

Wat staat er op de planning?

We zijn enthousiast om je binnenkort te mogen verwelkomen bij ons nieuwe snellaadplein. Houd onze updates in de gaten en maak je klaar voor een moeiteloze laadervaring bij Shell Dronten.  Naast Dronten en Almere kunnen onze gasten binnenkort ook bij Shell Recharge in Kampen en Steenwijk terecht, beide gepland voor opening later dit jaar. We kijken uit naar nog veel meer van deze laadlocaties, en we zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen in hun reis naar emissievrij rijden.

Van Staveren wil snelladen voor iedereen bereikbaar maken.

Onze dank gaat uit naar de betrokken partijen die dit snellaadplein mogelijk hebben gemaakt: Shell Recharge, Hamer, Contrall & Knipscheer.

Bekijk hier alle voorzieningen van Shell Dronten

Laad je auto én jezelf op bij Shell. Wij heten je van harte welkom.

Shell Dronten

 

Snelladen in Kampen Shell Recharge Kampen

Binnenkort snelladen bij Shell Kampen.

De krachtige snelladers bieden een razendsnelle laadervaring en werken op 100% groene stroom!

Meer informatie

Elektrisch laden bij Van Staveren

Naast Almere, Kampen en Dronten kan je ook je elektrische auto opladen aan de Lange Dreef

Meer informatie
ev-laden

Elektrische auto laden: hoe lang duurt dat?

Hoelang het opladen van een elektrische auto nu echt duurt hangt van een aantal factoren af.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie