fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature | Stage
https://www.staveren.nl/van-staveren/werken-bij/meeloopstage_administratie/

Meeloopstage Administratie

Vacature | Stage

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een organisatie vol energie? Wil je meedraaien op onze afdeling administratie en jouw kennis in de praktijk brengen? Dan zit je bij ons op je plek. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze afdeling administratie.

Dit ga je doen

Je gaat meedraaien op onze Retail administratie. De administratiemedewerkers houden zich dagelijks bezig met het verwerken van pakbonnen en facturen van onze tankstations. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de transacties op de tankstations juist in onze administratie terechtkomen. De Retail administratie is onderdeel van onze financiële afdeling, wat ook mogelijkheden geeft om mee te kijken of te werken bij bijvoorbeeld het boeken van inkoopfacturen of de bank.

Wij bieden jou

  • Een leuke stage vergoeding;
  • Een uitdagende en leerzame meeloopstage;
  • Een eigen werkplek en -laptop;
  • Een stage waar ruimte is voor persoonlijke groei;
  • Dagelijkse begeleiding door ervaren collega’s.

Van Staveren geeft energie

Bij Van Staveren geven we iedere dag energie om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen én te houden. Dit doen we met een team van 170 betrokken en enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij de klant is. Maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstations tot levering bij bedrijven en van schone energie voor auto’s tot een lekker broodje en verrassend goede koffie. Van Staveren geeft energie!

We vinden het leuk als je contact opneemt

Ben jij enthousiast, neem je graag initiatief en krijg je energie van administratieve taken? Stuur dan snel een mailtje naar Ester Kok, Controller bij Van Staveren, via eko@staveren.nl

Voor vragen en meer informatie kun je haar ook telefonisch bereiken op 06 26 74 13 01.

Bij Van Staveren geloven we in groei, energie en samen succesvol zijn. Ontdek jouw potentieel en geef je carrière een boost bij Van Staveren!

Veelgestelde vragen

Als stagiair(e) op onze Retail administratie zul je betrokken zijn bij het verwerken van pakbonnen en facturen van onze tankstations. Daarnaast help je ervoor te zorgen dat alle transacties op de tankstations nauwkeurig worden geregistreerd in onze administratie. Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan activiteiten zoals het boeken van inkoopfacturen.

Je kunt rekenen op dagelijkse begeleiding door ervaren collega’s. Bij Van Staveren hechten we waarde aan jouw groei en ontwikkeling, en daarom zorgen we ervoor dat je de ondersteuning krijgt die nodig is om het meeste uit je stage te halen.

Bij Van Staveren geven we dagelijks energie door mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen. Met een team van 170 betrokken en enthousiaste collega’s streven we ernaar om brandstof zo dicht mogelijk bij de klant te brengen en bieden we een divers scala aan diensten, van tankstations tot leveringen aan bedrijven. We bieden niet alleen een uitdagende en leerzame meeloopstage, maar we moedigen ook persoonlijke groei aan. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en jouw bijdrage te leveren aan verschillende aspecten van de administratieve taken.

Je kunt solliciteren door een e-mail te sturen naar Ester Kok, onze Controller, via eko@staveren.nl. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over de stage, kun je haar ook telefonisch bereiken op 06 26 74 13 01. We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme te ontvangen!

Jitha van Staveren Flevolandse zakenvrouw

Jitha van Staveren is vrijdag 9 juni gekozen tot Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2023.

Meer informatie
Opening Shell Recharge Dronten

Shell Recharge Dronten geopend

Deze week hebben wij een nieuw snellaadplein, met 150 kWh-snelladers, geopend in Dronten.

Meer informatie
De voor- en nadelen van HVO diesel

De voor- en nadelen van Renewable diesel

Renewable diesel is een volledig hernieuwbare en duurzame brandstof, die tot wel 90%* (CO2) reduceert.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie