fbpx
HomeNieuwsJitha van Staveren Flevolandse zakenvrouw

11 juni 2023

Jitha van Staveren Flevolandse zakenvrouw

Jitha van Staveren is vrijdag 9 juni gekozen tot Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2023. Tijdens een feestelijke avond werd Jitha uit de 3 genomineerden in de categorie MKB als beste gekozen door de jury. De jury was lovend. Volgens juryvoorzitter Gerrit Jan Gorter (Burgemeester van de Gemeente Zeewolde) verdient Jitha deze prijs omdat ze met het bedrijf goed aan de weg timmert. “De nieuwe duurzame locatie van de groothandel, mooie ideeën voor de toekomst en het topconcept Jitha’s deli zijn daar voorbeelden van. Ze is een top zakenvrouw maar houdt ook altijd oog voor haar personeel en wat goed is voor het bedrijf.”

In haar dankwoord, richtte Jitha zich tot haar gezin. Maar met name ook tot alle collega’s. “Zonder jullie, zonder alle 170 collega’s, had ik dit nooit kunnen bereiken. Ik ben erg dankbaar dat ik dit met jullie allemaal mag doen.” De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het Netwerk Flevolandse zakenvrouwen om vrouwen zichtbaar een podium te geven.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie