fbpx
HomeWasboxen en Roll-overs

Van Staveren Carwash

Wasboxen en Roll-overs

Bij Van Staveren Carwash bieden we alles wat je nodig hebt om jouw auto weer als nieuw te laten stralen! Onze wasboxen, geavanceerde roll-overs en diverse faciliteiten zorgen ervoor dat autowassen niet alleen eenvoudig, maar ook verassend leuk is. Of je nu liever zelf het heft in handen neemt in een van onze ruime wasboxen, of kiest voor een snelle en grondige wasbeurt in de roll-overs, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek hieronder alle mogelijkheden en faciliteiten die Van Staveren Carwash te bieden heeft en geniet van een ultieme waservaring!

Wasstraat

De Van Staveren Carwash roll-over wasstraten bieden een snelle, efficiënte en grondige wasbeurt voor je auto. Kies één van de 5 wasprogramma’s. We gebruiken geavanceerde SofTecs borstels en de beste wasmiddelen om je auto te beschermen.

De SofTecs borstels reinigen grondig zonder de lak te beschadigen, dankzij hun aanpassingsvermogen aan de contouren van je voertuig.

Met een volledig geautomatiseerd proces rijd je je auto simpelweg de wasstraat in, kies het gewenste programma en geniet van een perfect resultaat.

Voorwas

Het voorwassen van je voertuig voordat je de wasstraat inrijdt, is essentieel voor een optimaal schoon resultaat. Door vuil, zand en vliegjes vooraf te verwijderen, zal het resultaat na het wasprogramma nog optimaler zijn. Dit vermindert niet alleen het risico op krassen, maar zorgt er ook voor dat de wasmiddelen en borstels effectiever kunnen werken.

Wasbox

De wasboxen bij Van Staveren Carwash bieden een flexibele optie voor het wassen van je auto op jouw eigen manier. Jij hebt de controle: je kiest uit verschillende programma’s om zelf de reiniging van je voertuig aan te pakken. Of je nu grondig vuil wilt verwijderen of specifieke plekken extra wilt verwijderen, onze wasboxen zijn uitgerust met krachtige hogedrukspuiten, schuimborstels en andere apparatuur om een glanzend resultaat te bereiken. Ook een programma voor speciale velgenreiniging

Bij de meeste wasboxen betaal je contactloos. Dit betekent dat je snel en veilig kunt afrekenen met je pinpas, creditcard of smartphone zonder gedoe met contant geld.

Stofzuigers

Op onze Van Staveren Carwash locaties bieden we krachtige stofzuigers om je auto grondig schoon te maken. Onze stofzuigers zijn ontworpen voor maximale zuigkracht en efficiëntie, zodat je snel en effectief stof, vuil en kruimels kunt verwijderen uit je voertuig.

Bij de meeste stofzuigers betaal je contactloos. Dit betekent dat je snel en veilig kunt afrekenen met je pinpas, creditcard of smartphone zonder gedoe met contant geld.

Luchtpomp

Bij Van Staveren Carwash bieden we handige luchtpompen aan voor het op juiste spanning brengen van  van de banden. Onze luchtpompen zijn eenvoudig te gebruiken. Check hier de juiste bandenspanning?

Bij de meeste luchtpompen betaal je contactloos. Dit betekent dat je snel en veilig kunt afrekenen met je pinpas, creditcard of smartphone zonder gedoe met contant geld.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie