HomeVoordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Voordelig zakelijk tanken

Kies voor gemak, ervaar het voordeel met de gratis Van Staveren tankkaart!

Tankkaart aanvragen        Inloggen webportal

Wil jij grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart. Met de Van Staveren tankkaart, tank je bij alle Van Staveren tankstations; altijd voordelig en altijd dichtbij.

De tankkaart is gratis en er worden geen administratiekosten gerekend. Twee keer per maand ontvang je een verzamelfactuur waardoor je gemakkelijk de BTW kunt terugvorderen. Door ons Online Webportaal heb je live inzicht in het verbruik van het gehele wagenpark. Hier kun je ook een nieuwe tankkaart aan vragen en beheer je jouw tankkaart(en), instellingen en facturen.

 

Van Staveren

Al 75 jaar een begrip

Sinds het ‘startsein’ in 1947 maken wij mobiliteit mogelijk en staat onze klant centraal. We gaan verder dan brandstof alleen. We kijken kritisch naar ons product, naar de kwaliteit en diversiteit. We gaan mee in ontwikkelingen zodat wij onze klanten het beste product kunnen aanbieden.

Meer informatie

Brandstof bestellen

BOL | van Staveren

Brandstof, smeerolie en overige producten kun je bestellen bij onze dochteronderneming BOL | van Staveren.

Meer informatie

Tankkaart

Grip en overzicht op je wagenpark

Grip op de (brandstof)kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie