fbpx
HomeVoordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Voordelig zakelijk tanken

Kies voor gemak, ervaar het voordeel met de gratis Van Staveren tankkaart!

Tankkaart aanvragen        Inloggen webportal

Wil jij grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart. Met de Van Staveren tankkaart, tank je bij alle Van Staveren tankstations; altijd voordelig en altijd dichtbij.

De tankkaart is gratis en er worden geen administratiekosten gerekend. Twee keer per maand ontvang je een verzamelfactuur waardoor je gemakkelijk de BTW kunt terugvorderen. Door ons Online Webportaal heb je live inzicht in het verbruik van het gehele wagenpark. Hier kun je ook een nieuwe tankkaart aanvragen en beheer je jouw tankkaart(en), instellingen en facturen.

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie