fbpx
Installaties

Propaaninstallaties

Installeren

Van Staveren is een expert op het gebied van tankinstallaties. Wij zorgen voor de aanleg, het onderhoud en de periodieke keuring van de tankinstallaties. Wij fabriceren, installeren en onderhouden tankinstallaties bij bedrijven. Wilt u een eigen opslagtank? Dat kan! Wij bespreken met u de mogelijkheden. Moet de tankinstallatie bovengronds of ondergronds? Welke capaciteit moet de tank hebben? Allemaal vragen die essentieel zijn voor de juiste tankinstallatie.

Van Stvaren is gespecialiseerd in brandstof- en gastanks. Met een eigen werkplaats, ervaren monteurs en uiteraard volledig gecertificeerd volgens NMI, KIWA en Energie Consult. Zij zijn jouw partner voor het keuren van uw brandstoftanks, IBC’s (mobiele tanks), propaantanks en kachels. Het aanleggen van de volledige propaaninstallatie plus bijbehorend gasdichtheidsverklaring behoort eveneens tot de mogelijkheden.

brandstof bestellen

Groothandel

Brandstof bestellen

Profiteer van snelle levering, uitstekende service en competitieve prijzen. Met slechts een paar klikken ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare levering van brandstof op elke gewenste locatie.

Meer informatie
Propaantanks

Propaantanks

Wij begrijpen dat elk project uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan propaantanks om aan al uw vereisten te voldoen.

Meer informatie
7 tips om het brandstofverbruik van landbouwmachines te verlagen

Storing melden

Wij begrijpen dat het optimaal functioneren van jouw propaaninstallatie belangrijk is. Als je toch te maken hebt met een storing in jouw propaaninstallatie, ben je hier op de juiste plek.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie