fbpx
HomeVoordelig zakelijk tankenTankkaart

Grip en overzicht op je wagenpark

Tankkaart

Grip op de (brandstof)kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Tankkaart aanvragen

Met de Van Staveren tankkaart, tank je bij alle Van Staveren tankstations, Tank S & Shell; altijd voordelig en altijd dichtbij. Maar de van Staveren tankkaart, biedt nog veel meer mogelijkheden.

  • Online webportal, optimaal beheer en inzicht in auto gebonden kaarten
  • Gratis tankkaart en geen administratiekosten
  • Altijd voordelig en dichtbij tanken
  • Verzamelfactuur, eenvoudig btw terugvorderen
  • Auto wassen bij Blue Carwash
  • Aankopen auto gebonden artikelen

Met de Van Staveren tankkaart zijn interessante mogelijkheden op basis van afname. Heb jij behoefte aan een tankkaart waarbij lokaal en landelijk getankt kan worden? Daarin voorzien wij graag.

Vragen over de tankkaart? Neem contact met ons op!

 

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie