fbpx
HomeVoordelig zakelijk tankenTankkaart

Zakelijk voordelig tanken

Tankkaart

Met de Van Staveren tankkaart, tank je bij alle Van Staveren tankstations, Tank S & Shell; altijd voordelig en altijd dichtbij. Maar de van Staveren tankkaart, biedt nog veel meer mogelijkheden.

  1. Profiteer van aantrekkelijk prijsvoordeel
  2. Alle transacties overzichtelijk op één verzamelfactuur, eenvoudig btw terugvorderen
  3. Stel limieten in, kies de producten en wijzig desgewenst de gebruikersgegevens

Tankkaart aanvragen

Of neem contact met ons op!

Lokaal en door heel Nederland tanken

Voordelig, eenvoudig en snel tanken; daarom kiest de ondernemer voor de Van Staveren tankkaart. Gebruik de tankkaart bij onze 36 tankstation én bij 350 AVIA-locaties in heel Nederland.

Tanken – Autowassen – Shop

Per tankkaart bepaal je zelf welke brandstof getankt wordt en wat de daglimiet is. Andere producten afrekenen met de tankkaart? Dat kan, zoals bijvoorbeeld wasprogramma’s of autogebonden shopartikelen zoals; screenwash, olie, AdBlue en koel- en ruitenwisservloeistof. Deze autogebonden producten vermelden wij altijd apart op de factuur, waardoor jij makkelijk het overzicht bewaart.

Van Staveren geeft energie

Ons doel is om mensen, voertuigen en machines van energie te voorzien om deze in beweging te brengen én te houden. Of je nu een klant, gast of collega bent, we willen dat je je gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelt. Want bij van Staveren staan we voor oprechte persoonlijke aandacht. Familiebedrijf Van Staveren bestaat al meer dan 75 jaar, exploiteert 36 (on)bemande tankstations onder de merken Shell en Tank S en 12 Blue Carwash locaties, waarvan de laatste twee onze eigen merken zijn.

Klaar om zorgeloos de weg op te gaan?

Tankkaart aanvragen

Of neem contact met ons op!

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie