fbpx
HomeNieuwsSnelladen bij Tank S De Pan Urk

3 mei 2023

Snelladen bij Tank S De Pan Urk

Sinds maandag 1 mei staat er een nieuwe snellader voor elektrische voertuigen op het Tank S tankstation, De Pan 1 op Urk. Het tankstation is nu ook een laadstation met twee opstelplaatsen.

Ieder elektrisch voertuig (EV) kan hier laden met elke gewenste laadpas. De laadpaal is een 180kWh snellader met twee aansluitingen. Er kunnen twee voertuigen tegelijk laden. Bestuurders van elektrische voertuigen willen in korte tijd de batterij voldoende opladen. Dat kan met deze snellader. Binnen 10 minuten laadt de batterij voldoende op om zo’n 100 – 150 kilometer te rijden. Afhankelijk van het type voertuig en het laadvermogen. De laadpaal is uitgevoerd met een speciale booster waardoor er altijd voldoende capaciteit is.

Van Staveren blijft nieuwe stappen zetten naar duurzame mobiliteit. Op verschillende locaties worden snelladers geplaatst. Een belangrijke ontwikkeling omdat er meer en meer elektrische voertuigen op de weg komen. Waarom snelladers? “Wij willen onze elektrisch rijdende klanten graag optimaal voorzien in hun energiebehoefte, waarbij men, wanneer gewenst, hun rit binnen korte tijd kan vervolgen. Zoals zij dit van ons gewend zijn. Na Almere en nu Urk zullen wij nog twee snellaadpleinen openen dit jaar.”

Tank S De Pan

Bij het Tank S station de Pan in Urk kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken.

Meer informatie

Shell Almere Buiten Oost

De locatie Almere Buiten Oost heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie