HomeVan StaverenWerken bijVacature Shopmedewerker Shell

Vacature Shopmedewerker Shell

Dit ben jij:
Je houdt van een praatje, zorgt voor een goede sfeer en hebt een positieve instelling. Kortom je bent een echt mensen mens! Misschien heb je al wat ervaring met soortgelijk werk. Heb je dat niet? Geen probleem! Wij geloven in de kracht van gewoon doen.

Dit ga je doen:
Als shopmedewerker ben je het visitekaartje van Van Staveren. Je ontvangt de bezoekers, beantwoordt vragen en draagt zorg over de kassa. Verder help je bij het inrichten, presenteren en bijhouden van de shop. Je werkt niet bij een tankstation aan de snelweg, onze tankstations bevinden zich in/of aan de rand van woonkernen.

Dit vragen we van je:
➜ Een servicegerichte instelling
➜ Positiviteit en enthousiasme
➜ Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij:

➜ Een afwisselende en flexibele baan
➜ Een goed salaris
➜ Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
➜ Tussen de 12 en 40 uur per week.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 120 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

We staan, net als iedereen, voor een grote uitdaging; de energietransitie. Het is al jaren bekend dat het klimaat verandert en dat wij daar als samenleving iets mee moeten. Het klimaatakkoord heeft als doel de uitstoot van broeikasgassen te reduceren met 49% in 2030 en met 95 tot 100% in 2050.

‘Het begint bij jezelf.’ In het afgelopen jaar hebben wij als organisatie stappen ondernomen om onze eigen bedrijfsvoering te verduurzamen. Ons kantoor is in 2021 volledig gerenoveerd. Het kantoor is gasloos geworden en er zijn zonnepanelen aangelegd. Ook onze tanklocaties zullen hierin in de komende periode ontwikkelingen doormaken.

Meer informatie