fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature Shopmedewerker Shell

Vacature Shopmedewerker Shell

Dit ben jij:
Je houdt van een praatje, zorgt voor een goede sfeer en hebt een positieve instelling. Kortom je bent een echt mensen mens! Misschien heb je al wat ervaring met soortgelijk werk. Heb je dat niet? Geen probleem! Wij geloven in de kracht van gewoon doen.

Dit ga je doen:
Als shopmedewerker ben je het visitekaartje van Van Staveren. Je ontvangt de bezoekers, beantwoordt vragen en draagt zorg over de kassa. Verder help je bij het inrichten, presenteren en bijhouden van de shop. Je werkt niet bij een tankstation aan de snelweg, onze tankstations bevinden zich in/of aan de rand van woonkernen.

Dit vragen we van je:
➜ Een servicegerichte instelling
➜ Positiviteit en enthousiasme
➜ Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij:

➜ Een afwisselende en flexibele baan
➜ Een goed salaris
➜ Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
➜ Tussen de 12 en 40 uur per week.

Sollicitatie Shopmedewerker

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Hoeveel uur per week wil jij werken?
Voer een nummer in van 8 tot 40.
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Locatie(Vereist)
Op welke locatie (s) zou jij willen werken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

We staan, net als iedereen, voor een grote uitdaging; de energietransitie. Het is al jaren bekend dat het klimaat verandert en dat wij daar als samenleving iets mee moeten. Het klimaatakkoord heeft als doel de uitstoot van broeikasgassen te reduceren met 49% in 2030 en met 95 tot 100% in 2050.

De hoofdpijler van de duurzame strategie van Van Staveren is de Omschakeling van fossiel naar duurzaam: 0ns doel is om geheel energieneutraal te ondernemen en bij te dragen aan een duurzame energievoorziening voor nu en komende generaties.

Het is belangrijk om mee te bewegen in het veranderende energielandschap. Kennis en ervaring zijn hierin van cruciaal belang. We streven er naar om duurzame waarde te creëren voor onze klanten, onze medewerkers, ons bedrijf én de samenleving. Op deze pagina vertellen we graag op welke wijze we dit willen bereiken.

 

Meer informatie