fbpx
HomeVan StaverenWerken bij24-32 uur

Administratief medewerker

24-32 uur

Voor de versterking van ons Finance team (retail) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie:

Administratief medewerker retail m/v

(24-32 uur)

Over de functie:
Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken. Je gaat je voornamelijk bezighouden met de retail administratie. Je takenpakket bestaat uit het verwerken van inkoopfacturen en pakbonnen. Ook verwerk je de kassatransacties van onze tankstations in onze administratie, waarbij je regelmatig telefonisch contact hebt met onze collega’s op de tankstations. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt daarnaast een proactieve houding en signaleert problemen en verbeteringsmogelijkheden. Samen zorgen we er voor dat alle administratieve taken goed en tijdig worden uitgevoerd. Je vindt het dan ook geen probleem om af en toe je Finance collega’s te ondersteunen bij hun taken. Je voelt je thuis in een familiebedrijf en houdt wel van een uitdaging op zijn tijd!

Wat wij vragen:

  • Afgeronde MBO(+) opleiding op administratief gebied
  • Ervaring met financiële applicaties en automatiseringspakketten (Microsoft Office en ERP systemen)
  • Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)
  • Proactieve en flexibele werkhouding
  • Accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden:

  • Werken bij een ambitieus en dynamisch familiebedrijf
  • No-nonsense cultuur
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
  • Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO voor Tankstations en Wasbedrijven.

Laten we afspreken

Bij familiebedrijf Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie. Dit doen we met een team van 160 betrokken en enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de brandstof die nodig is voor mobiliteit, zo dicht mogelijk bij je in de buurt is, maar ook door een omgeving aan te bieden waar je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse routine. Van tankstations tot levering bij bedrijven en van een schone auto tot een lekker broodje en verrassend goede koffie. Van Staveren geeft energie!

Bij Van Staveren staan we voor oprechte persoonlijke aandacht. We willen dat je je gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelt, of je nu een klant, gast of collega bent. We bieden jou een afwisselende baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en waarbij geen dag hetzelfde is.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel! Solliciteren kan via onderstaande formulier of door te mailen naar werken@staveren.nl.

Administratief medewerker

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie