HomeVan StaverenWerken bijVacature Locatiemanager

Retail

Vacature Locatiemanager

Dit ben jij: Jij bent een organisator, een echte teamspeler die in staat is om mensen te motiveren! Je krijgt energie van tevreden gasten en bent constant bezig met het verbeteren van de gastbeleving. Kortom een echt ‘mensen mens’ met leidinggevende capaciteiten.

Dit ga je doen: als Locatiemanager ben je verantwoordelijke voor het reilen en zeilen van een tankstation. Je stuurt medewerkers aan, zorgt dat de operatie op rolletjes verloopt en neemt initiatief om verbeteringen in gang te zetten. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn heel divers, van het coachen, motiveren en stimuleren van medewerkers tot het zorg dragen voor een sluitende administratie.

Dit bieden wij:

  • Een veelzijdige baan met veel vrijheid
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Goede secundaire voorwaarden.

Dit vragen we van je:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Leidinggevende ervaring
  • Een gastvrije instelling
  • Flexibiliteit: ook buiten kantooruren kunnen wij op je rekenen
  • Jij woont in de regio tussen: Almere-Apeldoorn & Emmeloord-Zwolle.

Laten we afspreken

Over ons
Bij familiebedrijf Van Staveren voorzien we elke dag mensen van energie.
Van Staveren bestaat al meer dan 70 jaar en telt 35 bemande en onbemande tankstations onder de merken Shell, Tank S en 11 Blue Carwash waslocaties. Ons team bestaat uit 85 betrokken en gedreven medewerkers. Wij zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en gaan ook de komende jaren een flinke groei doormaken om die reden staat deze vacature open.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel! Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel met Luuk Valk, Operationeel Manager, 06 51 68 32 40. 

Naam
Telefoonnummer
E-mail
Motivatie
CV upload
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Werken bij

Gewoon, goed werk

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 85 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie