fbpx
HomeVan StaverenWerken bijVacature

Locatiemanager

Vacature

Bij Jitha’s Deli verwelkomen en verrassen we onze gasten hartelijk met heerlijke koffie, pinsa’s en broodjes met veel aandacht voor ambacht en de beste service. Om ons unieke foodconcept tot een groter succes te maken, hebben we jou nodig!

Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de gehele Jitha’s Deli in Emmeloord met food en gastbeleving als hoogste prioriteit. Jij ziet erop toe dat het foodconcept wordt gewaarborgd, je zorgt voor het naleven van regelgeving, volgt procedures en je hebt een voorbeeldfunctie voor het team van gastheren en  vrouwen. Daarnaast zorg je voor een efficiënte afhandeling van alle brandstof-, shop- en wastransacties van het tankstation.

JIJ;

▪ instrueert, coacht, motiveert en geeft energie aan je team

▪ zorgt voor een gastvrije en representatieve uitstraling van je locatie en medewerkers

▪ hebt passie voor lekker eten en drinken en bent commercieel ingesteld

▪ bent communicatief vaardig

▪ zorgt voor optimale voorraadbeheersing

▪ hebt een opleiding afgerond die aansluit op de functie

▪ hebt leidinggevende ervaring in de horeca of foodservice en wilt fulltime werken

▪ bent flexibel inzetbaar; doordeweeks en in het weekend

▪ bent bekend met HACCP wet- en regelgeving

▪ bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

WIJ;

▪ maken jou onderdeel van een food concept binnen een warm familiebedrijf

▪ bieden jou een veelzijdige en uitdagende functie

▪ bieden jou een passend salaris

▪ geven jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je functie

▪ bieden jou leer- en ontwikkelmogelijkheden

▪ geven jou korting op brandstof en producten op onze locaties

Van Staveren geeft energie

Jitha’s Deli is onderdeel van Van Staveren. Wij zijn betrokken, energiek en verrassend. Ons doel is om energie te geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant of collega bent, bij ons voel je een warm welkom. We zijn ondernemend en zetten altijd dat stapje extra. Onze toewijding aan service en kwaliteit maakt ons anders. We willen verrassen door verwachtingen te overtreffen. Als familiebedrijf hebben we sterke wortels en koesteren we onze tradities. We geloven in de kracht van samenwerking. Samen maken we het verschil! Voor ons is de energietransitie belangrijk. Wij transformeren naar een duurzame energieleverancier met gastvrije bestemmingen, waarin food een belangrijke pijler is.

Past deze baan bij jou?

Wil jij een grote bijdrage leveren aan het succes van ons foodconcept Jitha’s Deli? Solliciteer dan meteen, want wij zoeken een energieke manager voor Jitha’s Deli, Randweg 18 in Emmeloord. Stuur je CV met motivatie o.v.v. “Locatiemanager Jitha’s Deli” naar: werken@staveren.nl. Voor vragen kun je bellen met Arnoud van Amstel, hij is telefonisch bereikbaar op 06-53645881.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie