fbpx
HomeVan StaverenWerken bijAccountmanager Cards

Vacature

Accountmanager Cards

Ben jij creatief, zelfstandig en vasthoudend? Ben jij netwerker in hart en nieren en heb je de juiste vaardigheden om potentiële klanten van de toegevoegde waarde van de tankkaart van Van Staveren te overtuigen? Dan ben jij wellicht de accountmanager die wij zoeken!

Jouw rol

Van Staveren is ambitieus en heeft de wens om te groeien. Daarom zijn zij op zoek naar uitbreiding van het team. In deze mooie en vrije baan ben je van A-tot-Z verantwoordelijk voor het verkooptraject. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt jouw werkgebied bepaald, zodat je in de omgeving waarvan jij de taal spreekt aan de slag gaat met het netwerk opbouwen en uitbreiden. Elke maandag is er sales overleg op kantoor met de sales manager en collega accountmanager. De overige dagen plan je zelf in en ga je op pad.

Jouw klanten zijn de lokale bedrijven met een eigen wagenpark rondom de tankstations van Van Staveren. Denk hierbij aan transportbedrijven, koeriersdiensten, autobedrijven  en bouwbedrijven. Jouw contactpersoon is meestal de fleetmanager of de eigenaar. De klanten zijn erg afwisselend in grootte en branche, waardoor je veel variatie in je werk hebt. Je bouwt aan je netwerk en bezoekt bijvoorbeeld regionale businessclubs en netwerkbijeenkomsten. Je hebt veel vrijheid om hier je eigen invulling aan te geven.

Je bezoekt proactief meerdere nieuwe klanten per dag, waarbij je zowel op afspraak als zonder afspraak langsgaat. Je weet de juiste contactpersonen te vinden en op het juiste moment met hen in contact te komen. Doel is om aan tafel te komen, zodat je de tankkaart en verdere mogelijkheden van Van Staveren in een persoonlijk gesprek kan toelichten. Je snapt de belangen van je gesprekspartner, inventariseert en creëert behoeften en laat zien wat de voordelen zijn van de tankkaart. Gesprekken gaan onder andere over de tanklocaties, de autowasstraat en EV-laden, maar zeker ook over volumes en prijs. Waar nodig maak je offertes en bepaal je samen met de commercieel manager eventuele condities. Uiteraard zorg je voor goede opvolging en afhandeling.

Het is belangrijk om contactmomenten goed vast te leggen en afspraken op de juiste manier en momenten op te volgen. In deze markt zijn er meerdere aanbieders en klanten stappen niet zomaar over. Jij vindt het een uitdaging om de klant over de streep te trekken en hem de tankkaart van Van Staveren te kunnen verkopen.

Daarnaast bouw je aan bestaande relaties en bent altijd alert op mogelijkheden tot het verhogen van af te nemen liters.

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde relevante opleiding en MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke commerciële rol;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je woont centraal in het verkoopgebied.

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je een sterke commerciële en dienstverlenende drive, de wil om te scoren en een representatief voorkomen. Je houdt van persoonlijk contact en het aangaan van nieuwe relaties is jou op het lijf geschreven. Tegelijkertijd ben je ervan bewust dat je soms ook geduld moet hebben voordat opdrachten ‘loskomen’. Vanwege je uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat met diverse gesprekspartners te “levelen” en aan te sluiten bij hun wensen. Je speelt goed in op de behoeften van de (potentiële) klant en weet ook makkelijk de juiste contacten te leggen

Je houdt ervan om gestructureerd te werken, zaken juist te documenteren en op te volgen. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet” past bij jou. Verder ben je volhardend, creatief en neem je graag initiatief. Bovenal ben je een prettige collega en werk je graag in een klein team binnen een informele organisatie.

Werken bij Van Staveren

Het familiebedrijf Van Staveren bestaat al 75 jaar. Van Staveren is uitgegroeid tot een middelgrote tankstationexploitant met 120 medewerkers in Noord- en Oost-Nederland voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van Staveren gaat verder dan brandstof alleen. Het bedrijf gaat mee in de energietransitie, zodat klanten het beste product op een duurzame manier aangeboden krijgen. Met de shops, horeca en waslocaties biedt Van Staveren een full service pakket.

De klant staat centraal. Van Staveren biedt klanten een aangenaam verblijf én alles wat zij nodig hebben tijdens de rit op weg, met de service die daarbij hoort. Doelstelling is de verwachtingen overtreffen.

Van Staveren exploiteert 36 bemande en onbemande tankstations onder de merken Tanks S en Shell. De 12 Blue Carwash waslocaties, 16 shops en horecagelegenheid zorgen er samen met de brandstof voor, dat er wordt voorzien in energiebehoefte.

“Van Staveren geeft energie”

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer! Vul onderstaand formulier in, of stuur een bericht naar werken@staveren.nl.

Heb je vragen over deze functie/vacature? Bel dan met Pim Meijer: 0654203706

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Motivatie
Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 170 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie