HomeNieuwsShell Vollenhove winnaar 4e kwartaal PMTDR

25 april 2022

Shell Vollenhove winnaar 4e kwartaal PMTDR

In de People Make The Difference Real competitie van Shell heeft Team Shell Vollenhove in het vierde kwartaal van 2021 een prachtige eerste plek behaald. Mensen maken het verschil en dat vinden wij ook bij Van Staveren. In deze competitie wordt er gekeken naar gastvrijheid, brandstofvolume en de verkoop van olie en screenwash producten. Gasten op een gastvrije manier ontvangen en verder helpen, zodat zij met een glimlach weer op weg kunnen. Dat vinden we belangrijk bij Van Staveren. We zijn erg trots dat team shell Vollenhove de eerste plek heeft weten te behalen in het laatste kwartaal van 2021.

Naast Shell Vollenhove zijn er nog een aantal andere locaties die erg goed hebben gescoord tussen de 168 deelnemers. Zo zijn Shell Almere Buiten Oost, Shell Gildenhof en Shell Timmerman De Wijk in de top 10 geëindigd.

Werken bij

Barst jij van de energie?

Werken bij Staveren is gewoon goed werk! Met een team van 120 betrokken en gedreven medewerkers voorzien we elke dag mensen van energie.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Leuke acties en aanbiedingen

In het overzicht hieronder vind je welke acties er momenteel lopen.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie