fbpx
HomeNieuwsElektrisch laden bij Van Staveren

29 juni 2022

Elektrisch laden bij Van Staveren

Vandaag is bij Van Staveren de eerste laadpaal actief. Het is een AC-lader die voor iedereen toegankelijk is. ”De laadpalen staan naast het tankstation Shell Lange Dreef. Dit is het eerste tankstation, dat we ruim zeventig jaar geleden openden. Dat dit tankstation de primeur heeft als ons eerste laadpunt, maakt de cirkel helemaal rond”, zegt Jitha van Staveren, directeur van N. van Staveren B.V.

Naast het tankstation staan nu twee AC-laders van 22kWh. Je kunt aan één paal met twee auto’s tegelijk laden. Momenteel is er één laadpaal operationeel en over enkele weken zal de tweede paal aangesloten zijn. Je kunt hier laden met iedere laadpas. Van Staveren richt zich hier op winkelend publiek, passanten en mensen die een hapje gaan eten in het centrum.

Snelladen

Van Staveren zet nu eerst verder in op snelladers. Op het tankstation Shell Almere Buiten Oost komt het eerste laadplein met snelladers. Deze zomer is de opening. Hier staan straks drie snelladers van elk 150kWh. In 10 minuten laad je jouw EV op voor zo’n 125 km. Voor zakelijk verkeer en steeds meer particulieren is het ideaal om in korte tijd de batterij voldoende op te laden. Daarna volgen meer Van Staveren locaties. Het wachten is op de netbeheerder. De aanvragen lopen, echter de stroomleverancier kan de vele aanvragen van bedrijven nauwelijks aan. “Er is veel vraag naar publieke laadpunten. Wij krijgen wekelijks aanvragen van klanten wanneer en waar ze bij ons kunnen laden. Daarom proberen wij zo snel als mogelijk te voorzien in de alsmaar groeiende vraag”, aldus Jitha. “Stroom voor EV’s aanbieden past helemaal in onze strategie om voor zoveel mogelijk mensen schoon rijden beschikbaar te maken. Onze gasten en klanten staan centraal. Wij bieden onze klanten een aangenaam verblijf én alles wat zij nodig hebben tijdens de rit op weg, met de service die daarbij hoort. Denk aan auto wassen, opladen, een lunch, goede koffie of een snelle snack. We willen verwachtingen overtreffen. En dat altijd in de buurt van onze klanten.”

Shell express Lange Dreef

Bij het Shell tankstation Lange Dreef in Emmeloord kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag tanken.

Meer informatie

Voordelig zakelijk tanken

Van Staveren tankkaart

Grip op de (brandstof) kosten van jouw wagenpark én overzicht in de administratie? Dat kan met de Van Staveren Tankkaart.

Meer informatie

Acties

Acties en aanbiedingen

Ontdek onze geweldige kortingen! Bekijk het overzicht hieronder voor de huidige acties en aanbiedingen. Profiteer snel en bespaar!

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie